Kom ihåg mig

Category Archives: Allmänt

Hur kunde det bli såååå fel?

Jag har bara ett par små önskningar varje år, men tomten lyckas ALDRIG få det rätt! Det är inte så mycket jag begär och jag avstår gärna presenter resten av året. Hur är det för dig! Lyssnar tomten på dina önskningar? GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Min Party outfit!

Klicka här för att se denna party outfit på ellos.se. Gör ett eget kollage och tävla om ett presentkort på 2000 kr!

Vinn en bilbarnstol!

Vår gamla SAAB 9-5 skramlar och låter men den håller ihop och den tar oss fortfarande dit vi ska. Jag har nyligen tagit examen och letar nu febrilt efter jobb och så snart jag fått jobb kommer vår gamla bil att bytas ut mot en nyare. Problemet är bara att lillan fortfarande kommer att sitta read more »

Stor rensning!

Har ÄNTLIGEN kommit igång med att rensa i garderober, förråd och gömmor i huset. Finns hur mycket som helst som jag glömt att vi hade och vi för längesen skaffat en till av. Skäms lite när jag tänker på hur mycket prylar man köper och som sen bara blir liggande. En första rensning av barnens read more »

<3<3<3 YouFrame!

Tänker på alla de där härliga ögonblicken som jag lyckats fånga på bild och som i bästa fall blir framkallade, men så kommer jag inte längre utan de hamnar i en låda där ingen ser dem. Har hittat en riktigt bra grej på nätet, YouFrame, som låter mig göra canvastavlor av mina bilder, alldeles själv! Man får hem read more »

annonser