Kom ihåg mig

Category Archives: Hälsa

Tröttare än tröttast!

Har drabbats av sån där förlamande trötthet som gör att man bara vill dra täcket över huvudet och somna om på morgonen. Mycket oro i kroppen och stora förväntningar på framtiden dränerar mig fullständigt på all energi. I januari 2011 började jag på en ren Cambridge (Viktprogram) kur och gick på 4 månader ner 20 read more »

Vinn Bilstol eller Babyskydd från AxKid!

Här hemma är inte minstingen bortskämd med nya prylar utan mycket ärvs av de äldre systrarna. Så är det även med bilbarnsstolen som redan förra sommaren passerade bäst-före-datumet som, om jag inte minns fel, är när bilstolen är 7 år. Minstingen är nu 2½ år och redan 95 cm lång så innan sommaren är slut read more »

Dö hemska vinter…dö!

Ja jag menar vartenda ord av rubriken! Är så evinnerligt trött på alla sjukdomar som aldrig verkar ta slut. Lillstrumpa har varit nästan konstant förkyld sedan slutet av november och själv har jag gått igenom ett antal förkylningar, feber, halsont och som grädde på moset en rejält lunginflammation. Insjuknade rejält på nyårsdagen och låg hemma read more »

Hemma efter Op!

Äntligen hemma igen! Fy f-n vilken resa detta varit och hela sommarledigheten har gått till att ligga på soffan och ha ont. På måndag börjar skolan igen och mitt ”sommarlov” är över.  Efter mitt första gallstensanfall 28/6 och akutbesök som blev följden hoppades jag att det var över. Men anfallen återkom var 3-4 dag. Tack read more »

Bröllopsdag!

     Igår lördag den 23/7 firade vi vår 17:e bröllopsdag! Vilken dag det blev! Har ni läst mitt tidigare inlägg så vet ni att dagen började med ett akutbesök för min del p.g.a. mitt 7:e gallstensanfall på drygt 3 veckor. Det började alltså inte bra och jag var utslagen hela dagen i stort sett. Middagen read more »

annonser