Tävlingar

Vinn en bilbarnstol!

Vår gamla SAAB 9-5 skramlar och låter men den håller ihop och den tar oss fortfarande dit vi ska. Jag har nyligen tagit examen och letar nu febrilt efter jobb och så snart jag fått jobb kommer vår gamla bil att bytas ut mot en nyare.

Problemet är bara att lillan fortfarande kommer att sitta bakåtvänd i bilen ett år till och med vår gamla bilbarnstol blir det riktigt fula märken i sätet. Inte kul att köpa en ny bil och få fula märken på sätet direkt. Dessutom har den passerat de 7 år som man rekommenderar som högsta ålder för en bilbarnstol.

Men idag fick jag tips om en perfekt tävling för oss där man kan vinna en helt ny och fin Britax Multi-Tech II. Bakom tävlingen står bloggen ”Drömmen om 11 barn” och ”Annas Babyshop”. Vore perfekt att få spänna fast vår långa lillstrumpa i denna fina bilbarnstol :)

Tävlingen avslutas 19 november!

Vinn valfritt plagg från Mysungar!

”Jag tävlar om ett valfritt plagg från Mysungar.se!
Var med & tävla du också – klicka HÄR!”

Jag upptäckte Mysungar.se när vår fjärde dotter var runt ett år gammal och har sedan dess köpt fler plagg än jag kan räkna till. Maria som syr kläderna är superduktig på att sy och tvättar alltid sina tyger innan hon sätter saxen i dem.

Inte nog med att det är riktiga kvalitetskläder, de håller länge i storlek. Min absoluta favorit är Singoallaklänningen som kan användas både sommar och vinter och ofta under ett par års tid. Klänningar har dottern först använt som just en klänning och när hon vuxit har den istället fått bli en tunika och det har fungerat kanonbra.

Den här gången hoppas jag på tur och önskar mig en Mysoverall till yngsta dottern som fyller tre om några veckor. Passa på att tävla du också!

Tävlingen pågår från den 5/9 till den 19/9 kl 23:59!

Älskar Barcelona fåtöljen!

Älskar den vackra och stilrena Barcelona fåtöljen och önskar mig ett par vita. Det är en klassisk och kvalitativ fåtölj som dessutom är skön att sitta i. Därför kunde jag ju inte låta bli att vara med och tävla om en Barcelona fåtölj på FB. Tävlingen anordnas av Lifequality Products och avslutas 24 september.

Nu håller jag tummarna för att denna fåtölj landar hemma hos mig :)

Vinn en Barcelona fåtölj!

Vinn Bilstol eller Babyskydd från AxKid!

Här hemma är inte minstingen bortskämd med nya prylar utan mycket ärvs av de äldre systrarna. Så är det även med bilbarnsstolen som redan förra sommaren passerade bäst-före-datumet som, om jag inte minns fel, är när bilstolen är 7 år.

Minstingen är nu 2½ år och redan 95 cm lång så innan sommaren är slut har hon vuxit ur bilbarnstolen och bältena kommer hamna lägre än axlarna vilket är oacceptabelt ur säkerhetssynpunkt.

Så givetvis nappade jag direkt när jag sprang på denna fantastiska tävling hos Jollyroom i samarbete med AxKid där de lottar ut ett valfritt Babyskydd eller Bilstol!

Vem kan motstå Automatiskt internbälte och nackskydd som ställs in efter barnets längd och storlek! Det är ju precis detta vi behöver till vår minsting och jag har senaste månaderna lite halvhjärtat letat efter just dessa egenskaper hos en bilbarnstol.

Skynda dig att vara med och tävla om du precis som jag känner ända in i ryggmärgen att detta är rätt bilstol till ditt <3 barn.

Tävlingen avslutas 4 juli!