Kom ihåg mig

Category Archives: Tävlingar

Min Party outfit!

Klicka här för att se denna party outfit på ellos.se. Gör ett eget kollage och tävla om ett presentkort på 2000 kr!

Vinn en bilbarnstol!

Vår gamla SAAB 9-5 skramlar och låter men den håller ihop och den tar oss fortfarande dit vi ska. Jag har nyligen tagit examen och letar nu febrilt efter jobb och så snart jag fått jobb kommer vår gamla bil att bytas ut mot en nyare. Problemet är bara att lillan fortfarande kommer att sitta read more »

Vinn valfritt plagg från Mysungar!

”Jag tävlar om ett valfritt plagg från Mysungar.se! Var med & tävla du också – klicka HÄR!” Jag upptäckte Mysungar.se när vår fjärde dotter var runt ett år gammal och har sedan dess köpt fler plagg än jag kan räkna till. Maria som syr kläderna är superduktig på att sy och tvättar alltid sina tyger read more »

Älskar Barcelona fåtöljen!

Älskar den vackra och stilrena Barcelona fåtöljen och önskar mig ett par vita. Det är en klassisk och kvalitativ fåtölj som dessutom är skön att sitta i. Därför kunde jag ju inte låta bli att vara med och tävla om en Barcelona fåtölj på FB. Tävlingen anordnas av Lifequality Products och avslutas 24 september. Nu read more »

Vinn Bilstol eller Babyskydd från AxKid!

Här hemma är inte minstingen bortskämd med nya prylar utan mycket ärvs av de äldre systrarna. Så är det även med bilbarnsstolen som redan förra sommaren passerade bäst-före-datumet som, om jag inte minns fel, är när bilstolen är 7 år. Minstingen är nu 2½ år och redan 95 cm lång så innan sommaren är slut read more »

annonser