When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Smash!

Ett paket med dessa godingar, Smash!, hamnade i brevlådan häromveckan och det blev genast slagsmål här hemma om vem som skulle få smaka. Givetvis fick alla smaka på min påse och den tog snabbt slut vilket är ett bra betyg för detta nya goda snacks.

De små påsarna tog jag med mig till skolan och delade ut till kurskamraterna som glatt hjälpte till och testade. Någon tyckte att de var för salta medan någon annan tyckte de inte smakade salt över huvud taget. Beror kanske på hur mycket salt man brukar äta!? Hur som helst var det sammantagna (helt ovetenskapliga) samlade betyget att Smash! var riktigt gott!

Jag har alltid gillat popcorn men aldrig fallit riktigt för nachos och sånt. Men Smash kombinerar sött, salt och krispigt och det blir underbart gott helt enkelt. En liten strut av majs som ger associationer till popcorn med lite salt yta och sen överdragna med mjuk söt mjölkchoklad. Krispigt och gott och perfekt till fredagsfilmen! Tyvärr tar påsen slut alldeles för fort och jag skulle gärna se den i en större familjeförpackning 😉

Har sett påsarna på ICA och där kostar de ca 20 kr (100 g). Helt klart prisvärt!

Jag är Buzzador och deltar kostnadsfritt i kampanjer där jag får testa produkter och tjänster och berätta för mina vänner. I de flesta kampanjer får jag även låta mina vänner prova. Vill du också bli en Buzzador? Anmäl dig redan idag!

Virtuellt loppis stånd!

Har kommit igång ordentligt med rensningen av garage, förråd och vind. Minst 4 säckar kläder och leksaker har lämnats till Human Bridge och nästan lika många säckar har hamnat på återvinningsstationen.

Fick ihop en hel säck med fina märkeskläder som jag nu håller på att sälja. Tycker det är helt suveränt att kunna sälja fina begagnade kläder och få en slant för dem som kan investeras i nya kläder till flickorna.

Samtidigt som någon annan får nytta av de kläder som bara fungerade som hyllvärmare här hemma. Det är ju en solklar Win-Win situation!

Nu har jag dessutom hittat en sajt som erbjuder virtuella loppis stånd, www.jumblets.com/fyndboden.

Suverän tjänst som dessutom är lätt att hantera. Så passa på att skaffa din egen ”Jumblets” redan idag och omvandla bråten i förrådet till pengar istället!

Just nu och ända fram till julafton kan du vinna 2st biobiljetter med din Jumblets. Så vad väntar du på! 😉

Skötväska ”Messenger” från OiOi

Nu när bebistiden är över så har jag börjat rensa bort allt som inte används längre. Hittade min fina skötväska  från OiOi i garderoben där den legat ett tag. Den här väskan har varit en trogen följeslagare under bebistiden och den rymmer allt man kan tänkas behöva ha med sig. En mycket smart detalj är den mjuka termosen där man kan stoppa ner mat som ska hållas kall eller en flaska vatten till välling som ska hållas varm. Dessutom ingår det en lite tjockare dyna att lägga bebis på vid t.ex. blöjbyte.

Men nu behöver jag den inte längre och det känns så synd att den bara står i garderoben så därför säljer jag den nu i mitt loppisstånd Fyndboden. Hittar hela tiden nya gömmor med kläder och prylar så Fyndboden fylls ständigt på med nya rolika och prisvärda fynd.

Brukar du stå på loppis och sälja sånt som blivit liggandes hemma? Vad har du för erfarenheter av det?