Enastående , kroppspositiv , ensamstående powerfull kvinna

VI SKRATTADE SÅ VI GRÄT!

Hallå fina du!

Blev chockad över hur kallt det var ute i morse. Bara 5 grader, redan? Är inte det lite väl kallt sista Augusti?

När barnen gick iväg till skolan så tog jag med Matheus och tog en promenad bort till Förskolan. Var lite orolig hur han skulle reagera idag eftersom han var helt förstörd både i Torsdag och I Fredags. Men det gick lättande nog bra. Han gick rakt in i famnen på en pedagog och vinkade hejdå.

adididas barn

Igår innan barnen kom hem bestämde jag ganska så spontant att jag kanske skulle passa på att ta med Ellah och Kidh på bio, bara vi tre. Vi har så många presentkort som snart går ut och dessutom är det inte lätt att ge alla barn den tiden jag vill kunna ge dom. Sagt och gjort! Dom stora barnen kom hem ett par timmar tidigare så innan Matheus kom hem åt vi Snacks och tittade på Bert . Rolig film som passade barnen i ålder perfekt. Vi skrattade så vi grät ett par gånger..

När vi kom hem stod redan C här ute med Matheus och väntade, så vi sprang in jag och barnen och hjälptes åt att fixa Tacos innan läggdags. Han var svårnattat i går Matheus och sov oroligt i natt. Inget ovanligt då det allt som oftast är såhär dom 2 kommande nätterna efter att han inte varit hemma.

bio bert bio

Tacomiddag

Känner mig seg idag, som om hjärnan är lite bortkopplad. Dagens to do lista är lång och jag lyckas skjuta på en del viktiga  bitar för att det känns tungt att ta tag i det. Tror jag idag tar dom andra viktiga bitarna och tar helt enkelt dom andra jobbigare sakerna en annan dag i veckan…

Ha en fin dag!

KRAM

6 reaktioner på ”VI SKRATTADE SÅ VI GRÄT!

  1. Hm, umgås med sina barn gör man ju knappast när du sitter och kollar på bio ? bland det konstigaste jag hört på länge ?

        1. Haha klart du gör Frank eftersom det är du som är samma person ? Nästa gång du uppger dig för att vara olika personer rekommenderar jag dig att även byta email ? eller vet du något ännu bättre? Sluta störa sig på mig och sluta läs? Hur kan det störa dig SÅ mycket att jag uttrycker att jag och barnen tog egentid och umgicks med att gå på bio? Bara stunderna i bilen, när vi köper snacks och skrattar tillsammans på bion är att umgås för mig. Kan det inte bara få vara så?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *