3kids på 4år och allt därtill

Mina små troll

Idag är det ju Lucia! Älskar och har alltid älskar Lucia! Var alltid med i alla tåg! Så himla mysig tradition, även om grunden till traditionen glöms bort litegrand haha

56EFA927-0EE7-420F-A4A5-305475FDC9E9

Pepparkaksgummor och en tomte! Guud vad jag längtar efter dom kände jag nu haha Det är så lustigt det där, de tar så mycket energi, men ger mer än 1000 gånger tillbaka! Jag kan vara helt färdig och bara skrika (inombords) efter egentid. Men efter 1-2 timmar utan dom, så längtar jag till dom!

Igår vabbade jag för Vidar, han hade feber kvällen innan och kvällen/natten innan dess, så var det inte kul. Så vi sov i nästan 4 timmar mitt på dagen, hallelulja på den! Jag  tänkte att både jag och han behövde dessa timmar… MEN jag fick bita i det sura äpplet vid läggning haha Johan var borta på jakt, så jag la allihop. Precis när Vidar skulle nattas, så tappade Tova-Li sin tandborste i toaletten… hon blev helt förstörd! Stackarn! Som tur var, så var pappa på julbord och kom förbi efter det och hjälpte mig. Den hade åkt neråt, men han fick tag på den som tur var! Så när Vidar skulle lägga sig (1h efter det) så gick det inte, försökte i 45min innan jag insåg att jag måste hämta tjejerna. Så klockan 21:35, sov alla sött… phuu haha Jag var inte uppe så länge efter det heller kan jag säga!

Nu har jag lite lunch/kaffebreak innan nästa kund!

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *