Antons present

Är det inte typ LAG på att man inte får köpa saker innan sin födelsedag?

I helgen som var invigde vi vår braskamin hemma. Vi alla har längtat lite efter detta, men allra mest Anton. Och som med allt Anton tycker är lite extra kul, blir han också extra engagerad och börjar därför lägga lite extra tid på att borsta, putsa, ta in ved, förvara, fixa och dona.

Redan i våras när jag såg ett fint vedställ så tänkte jag på honom, DEN ska jag köpa i höst till honom i present! Han fyller år 13 September, perfekt!
Men i helgen började han såklart prata om allt han ville ha till kaminen. Eldgaffel, borste, skyffel och (såklart) ett vedställ.
Jag försökte ignorera honom, men självklart skall han också GOOGLA UPP ett nästan exakt likadant vedställ och visa mig och dra med mig till Knalleland för att köpa detta i helgen (två dagar före födelsedagen). Jag fick komma med alla bortförklaringar i hela världen, han blev nästan sur. Han förstod inte varför jag inte ville ha ett vedställ.

Jag lyckades i alla fall få honom att hålla sig och igår fick han det fina vedstället. Han blev jätteglad och förstod då varför jag inte ville ha nåt i helgen 😉

 

Till alla som vill veta så hittar ni vedstället HÄR!

 

98B9F3AA-EF7C-4CFC-9CA0-319B8339B86B 174C408A-08BE-4D1C-BB03-E8761229ECC6 3C60F2EA-6D08-47DD-AD2D-0FE2E85A7FD4

Jag köpte även en superfin ullfilt från Klippan (bästa filtarna!), en liten sotborste och plockade in blommor från trädgården. Jag & Cornelia köpte tårta som vi dukade fram tills Anton kom hem.
Vi hann fika en timme i alla fall innan vi skulle till Albus förskola på föräldramöte (alla firar vi på olika sätt osv.).

Men vi fick en mysig kväll sen efteråt och Anton gjorde finmiddag till mig och honom när barnen hade lagt sig.
Det var väldigt mysigt <3

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *