14 dagar till husresning & nytt kök beställt

Vi har beställt ETT NYTT KÖK!

Det blev dyrt, men det känns SÅ HIMLA BRA!
Vedum hjälpte oss och nu blir det ett mer naturnära kök som vi känner passar in 1000 gånger bättre i sin miljö.
Jag har bett om en digital bild av det nya köket som jag hoppas kunna få, då lovar jag att visa er :)

Idag är det 14 dagar kvar tills husresningen & vi hade byggstartmöte på tomten idag.
Jag, Anton & tre gubbar.
Vi behöver bredda vägen, fylla ett dike, kapa grannens träd (?!!!) och lite annat inför den här leveransen och jag höll bokstavligen på att tappa huvudet efter halva informationen.
Jag tackar gudarna för att Anton jobbar med sånt här, även om det ibland känns jäkligt tråkigt att vi ramlar in i könsnormer där Anton blir ”byggaren” och jag blir den som åker hem till barnen, tvättar och planerar middag.
Men det är väl inte tanken att det är så det skall vara så länge till heller.
Jag är verkligen en kass husfru.
Det finns inget som dödar min självkänsla så mycket som när jag står hemma och alla ropar ”mamma” samtidigt som jag bränner vid middagen, hjälper till med läxor som jag inte ens själv förstår och får en potta kiss uthälld på min fot när jag svarar barnen ”Kanske sen” på alla frågor.
Under de stora barnens uppväxt var vi mer iväg på utflykter än vi var hemma. Jag har aldrig trivts i ”hemma-mamma-livet” för än jag mötte Anton och vi kunde dela familjelivet ihop. Då blev plötsligt allt mycket mysigare.
Men så fort jag står här själv och drunknar i sysslor vill jag rent instinktivt ta med allihop ut och hitta på något annat.

Nu blev det massa pladder här om annat, men om 14 dagar reser vi i alla fall det som skall bli VÅRT HUS!

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *