Inga mer blöta vantar

Spana in vår nya lifesaver i hallen;
-En Hedgehog Dryer!

Jag har väldigt många gånger under barnens småbarnstid önskat att jag haft en dryer som kunnat torka vantar, små skor, mössor och strumpor. Jag avskyr nämligen när det luktar blöta vantar som tamburer kan lukta på skolor, om någon vet vad jag menar?
Och HUR många gånger har man inte stått med små skor som blivit blöta efter att ens barn hoppat i någon pöl när man skrek ”neeeej du har inga stövlar!!” på parkeringen på väg hem och det tar ju sedan ungefär hundra år för små kompakta skor att torka igen.

Hedgehog Dryer torkar snabbt, är brandsäker och har både timer och inställningar för värme och hastighet.
Den torkar upp till 5x snabbare än konkurrenterna och torktiden för en blöt sko är ca 30 minuter med turboläget. Den kraftfulla fläkten kan till och med värma upp ett helt rum!

Recension 

Hedgehog är ju helt klart överlägsen i sin klass när det kommer till kapacitet och sen måste jag säga att desigen får ett himla stort plus, för den ser ju ganska tjusig ut i hallen till och med (en pryl som annars är ganska ful?)

Den lovar torktid på 30 minuter i turboläget, och även om den väsnas en del i detta läge så håller den vad den lovar! Har man inte bråttom så föredrar jag nog det tysta läget som torkar lite långsammare, men med en ljudvolym som knappt märks av.
Vi testade att torka 4 par vantar och ett par av Albus skinnskor som jag doppade i diskhon. På det tystaste läget så var allt genomtorrt på 2 timmar, det kanske var torrt innan till och med, men jag trodde aldrig att det skulle vara klart så fort så jag kollade först efter två timmar och då var allt genomtorrt till min stora förvåning.
Timern går upp till 10 timmar.

Jag rekommenderar varmt Hedgehog Dryer och till huset sen vill jag nog komplettera vår dryer med deras skotork ”Octopus” till lite fler och tyngre skor.

Bästa & sämsta då? Jag vet ju att ni älskar när jag vänder och vrider lite.
Okej, den kunde såklart varit tystare i en drömvärld, men allt som blåser låter, så är det. Speciellt om det skall blåsa bra. Precis som dammsugare, hårfönar osv.
Den kunde haft fler ”armar” (vi är ju många i familjen) men som jag förstår det skall det gå att koppla på dubbelt så många? Det är ju helt klart aktuellt för oss!
Men det bästa då; Monterades superenkelt, jag använde superstark dubbelhäftande tejp och behövde därför inte borra ens. Kapacitet som är överlägsen och allt blev så mycket enklare hemma plötsligt med många blöta barn.
Vi kommer ha nytta av den här LÄNGE!

Ni hittar HEDGEHOG och deras sortiment HÄR & med kod THEODORA25 får ni 25% rabatt t.om 23/1

96F3BBF8-9793-4DBD-AC9F-77A659D12472 AA2AA80D-64F9-4162-B115-8FB5E1373D3E DDA2A85D-2AA1-44D8-9E5A-032687826991 A8E81CEA-04A4-423D-A13F-ADCAA73B6FE3 246C7628-1669-4AC0-B03E-4B834316FC82

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *