Theodora <3 Dammråttan

Städtjänster kan ju verka tråkigt att prata om, men jag önskar verkligen att du tar dig tiden att läsa en minut, för jag skulle vilja berätta något viktigt.

Tidigare i år träffade jag en av grundarna till Dammråttan i ett digitalt möte, där vi pratade om städbranschen, värdegrunder och varför de startade Dammråttan från början.
Jag blev så himla imponerad av att höra om deras företag, hur de värderade sina anställda, hur de jobbar aktivt för att alla i företaget skall vara stolta över sitt arbete och hur de vill bli av med städbranschens dåliga rykte som är skapat av oseriösa aktörer.
Jag älskade hur de jämförde städtjänster med exempelvis tjänster som en rörmokare, en målare eller annan hantverkare anlitas för att utöva hemma. Städning är ju också ett hantverk.

Sedan dess har jag haft den stora äran att ha Johanna hemma hos oss. Johanna är ett riktigt städproffs och älskar sitt jobb. Hon sveper runt här hemma som en glad virvelvind och gör allt jag inte hunnit med.
Dammråttan har tagit fram ett paket till mig som innehåller alla de städtjänster som jag behöver och känner att jag vill ha hjälp med. De kräver inte att jag skall ha städat innan de kommer eller att jag skall ha städutrustning hemma, de har med sig allt och fixar allt. Ligger det leksaker på barnens golv, eller tvätt intryckt under sängarna så tar dem det. Jag har också kunnat berätta saker som är extra viktiga för mig; Som att jag ofta stör mig på fingeravtryck på micron eller hatar att byta soporna på toaletterna och i barnens rum. Jag har också bett om hjälp med att bädda rent alla sängar, då det ofta är ett ”ångestprojekt” för mig på helgen.
Det är en sådan enorm befrielse att känna att Johanna skall komma, aldrig någon press eller stress att jag måste hinna få undan.

Dammråttan jobbar med städabonnemang som anpassas efter varje kund och det finns inga regler hur det skall se ut, utan det är DU som kund som väljer vad du vill ha hjälp med, hur ofta och hur länge.
Abonnemanget innehåller de tjänster som ni kommit överens om och löper vidare tills ni kommer överens om något annat. Enklare än så blir det inte!

..och vad gör jag då istället med min tid som blivit över? Jo, jag umgås med barnen på eftermiddagarna istället för att fara runt och städa, men sen har ju även jag och Anton kunnat spendera betydligt mer tid med varandra i soffan på kvällarna! Tid som annars gått till städ.

 

Klicka HÄR för att få ett unikt erbjudande BARA till er & kom i kontakt med Dammråttan
för att se vad dem kan hjälpa just DIG med! *

 

 

*Dammråttan finns i Borås, Ulricehamn, Tranemo, Svenljunga, Kinna, Skene, Bollebygd, Alingsås, Herrljunga, Vårgårda med omnejd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *