Tre steg fram.. ett steg bak..

Ja, det är väl ungefär så som jag skulle beskriva statusen på vår husbyggeresa just nu.
Vi har tagit flera steg fram, och just nu är i en ”ett-steg-bak”-period.
Allt är väl precis som det skall med andra ord 😉
Ingenting skall ju vara helt smärtfritt och såklart inte detta heller. Det har vi väl ändå ”räknat med” lite, men just detta är bara sååå frustrerande.
Vi håller alla tummar för att detta snart bara skall lösa sig. Så har ni lite god energi till övers så sänd gärna lite till oss i tanken <3 .

Det har varit en period av ganska låg energi just nu också. Min vän förlorade sitt barn förra veckan vid födseln och detta har berört mig så illa att jag haft svårt att känna mig glad faktiskt.
Tacksam såklart för allt jag har, och sorgen är ju inte min, men jag har bara känt mig så oerhört ledsen för min väns skull. Barn skall liksom inte dö.

Jag vet att flera som följer mig även följde min syster och hennes blogg ”MammaMelissa” 2008-2010 när hon drev en av Sveriges mest lästa bloggar. Hon förlorade sina tvillingdöttrar vid födseln och var ganska ensam om just då att tala om barn som dör.
Och trots att det är över 10 år sedan nu så tycker jag inte att det hänt så mycket alls faktiskt. Barn dör fortfarande och fortfarande pratas det knappt om det.

De senaste dagarna har jag skänkt ännu mer pengar till Spädbarnsfonden (gör det annars bara vid flickornas födelsedag och jul). Vi behöver verkligen hjälpas åt för att forskningen skall gå framåt. Ingen mamma skall behöva åka hem från förlossningen utan sin bebis.

PÅ LÄNKEN HÄR KAN DU SWISHA DIN GÅVA -FÅ EN PIN!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *