Bank-tisdag

Dagen började på banken.
Eller.. ja, egentligen började den redan kl 06 då jag vaknade av världens mardröm och min puls slog i 110.
Det är länge sedan jag drömde mardrömmar, men tidigare har jag haft mycket katastrofdrömmar och drömde ofta om militärliknande förhållanden och genomgående så handlade dem om att jag flydde med barnen, gömde mig osv.
Imorse var en sådan dröm. Men Anton var borta, barnen var borta, folk flydde i panik, jag fick inte tag i någon, mobilnätet var utslaget och jag fick gömma mig. Jag vaknade mitt i allt.
Obehagligt med de där drömmarna som man nästan bär med sig hela dagen sen. usch.

Men men.
Efter att jag fick iväg barnen till skolan och Albus till moster så var vi på banken.
Och vet ni?
-Vi har nu köpt vår lägenhet!

På torsdag ombildas vår hyresrätt officiellt till bostadsrätt och vi ÄGER DEN! Wooohooo!
I år har jag & barnen bott här i 8 år, men nu är den ALLAS VÅR på riktigt.
Vid en ombildning av hyresrätt till bostadsrätt så får man oftast erbjudande att köpa loss sin lägenhet för under 85% av marknadsvärdet, och i vårt fall är det lägre. Så vi kommer alltså göra en ganska god och lönsam försäljning här en dag, vilket är bra om man exempelvis vill köpa ett hus. Eller bygga.
Och tanken är ju att bygga men allt kommer ju ta sin lilla tid, men första steget var att köpa lägenheten och nu är det gjort. DET KÄNNS FANTASTISKT!

Tips på bra mäklare i Borås?
Skriv till mig <3

 

4E29A43B-67A2-4680-9FBD-DF4F555EDC7F

8 thoughts on “Bank-tisdag

 1. Kan tipsa om Johan Nilsson på mäklarhuset, sålt både vårt hus och nu senast vår lägenhet nere på trädgårdsstaden på Hestra😊 grattis till ägandet! Och lycka till med husbygge!

  1. Håller med Johanna om att Johan på Mäklarhuset är grym. 👏🏻👏🏻 Han är även min chef och har gjort mäklarhuset till något riktigt bra! Det var det viktigaste för mig när jag bytte från mäklare i Göteborg till Borås att ha en mäklarbyrå som försöker göra det lilla extra och fokusera mycket digitalt. Ring gärna oss om du har några frågor i denna bostadsdjungel :) och grattis till köpet 💫💫👏🏻👏🏻

 2. Grattis till av köpet av lägenheten!
  Kan varmt rekommendera min kollega Daniel Forssell som jag vet skall förmedla en bostad i er förening framöver. :)
  Önskar er lycka till i husbyggarprocessen! Det är en spännande och en väldigt rolig resa ni har framför er :)

 3. Äger du mer än Anton då? Tänkte att det är ju din lägenhet?
  Vinst osv skall väl rent rättsligt tillfalla dig?
  Vid separation, hur gör du då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *