Mina bästa presenttips till 1-åringen

När jag skriver rubriken så inser jag att jag kanske borde göra detta till olika åldrar. Men nu skall jag fokusera på 1-åringen, då ni specifikt efterfrågat just det; Tips på de bästa presenterna till barn som blir 1 år!

Nu är det bara några dagar kvar till Albus ettårsdag och tyvärr blir det inget kalas. Men jag skall baka tårta i alla fall och presenter skall det bli.
När jag drev Kurragömma med Anna så var det en av de vanligaste frågorna vi fick; Vad skall en köpa till ett barn som fyller 1 år? Barnet har allt!
Här kommer mina bästa tips:

  1. En ettåring kommer alltid bli gladast över rosetten OVANPÅ paketet. Innehållet är inte alltid viktigast.
  2. Om det är till ditt eget barn; Köp saker som du annars hade köpt i linje med era behov. Jag har köpt en pottstol från Babybjörn som Albus kommer få, i hans favoritfärg grön. (Finns HÄR!)
  3. Om det är till någon annans barn och du letar present; Fråga föräldrarna! Du vill inte köpa något som de redan har, eller som du tror kommer bli succé, fast barnet inte uppmärksammar. I slutändan så är det dem känner sitt barn bäst. Men om de inte vill önska sig något, så köp något som det går bra att ha flera av så som; fina pekböcker, matset med mugg & tallrik, ett mjukt bäddset eller en liten trådlös nattlampa (finns jättefina hos Jollra.se kolla HÄR!) Vi har köpt en från Liewood i silikon från dem. Smart att kunna ha med i bilen också vid mörka bilfärder.
  4. En docka. Alla barn bör ha minst en och den första bör vara en Rubens barn, en mjuk härlig docka (rek. från 0 år) som finns i alla möjliga varianter. Jag vill verkligen uppmuntra alla föräldrar att se till att det finns minst en docka i varje barns rum. Helst fler. Barnen praktiserar ofantligt fina och empatiska färdigheter i lek med dockor.
    Albus skall få en Aspen som jag valde för jag tyckte den liknande honom. Hitta HÄR!
  5. Till barnet som har alla leksaker; Köp något fint till rummet. Albus blev helt kär i ett lejonhuvud på väggen när vi var hos Jollra så vi kunde inte låta bli att köpa med oss den hem. Även om vi inte har så stor plats och Albus inte har ett eget rum ännu, så har han ju såklart plats för ett lejon på väggen.
    Jasper fick ett elefanthuvud när han var 1 år och den hänger ännu på väggen i hans rum, en fin sak som finns kvar. (Kolla här!)

 

9D24BF2D-AC9A-4FDE-90D6-58BED9018EB7

En reaktion på ”Mina bästa presenttips till 1-åringen

  1. Åh våran dotter fick en docka i 1 års present.. Hon blev det i nov. Hon fick även ett armband från thomas sabo med berlock (mån sten). Kom kommer att få en berlock varje år hon fyller år tills hon är 18 år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *