Mina impopulära åsikter

Ni som var så himla generösa och bjöd mig på era ”Impopulära åsikter” är ju fantastiska!
Allt från ”Jag hatar mina svärföräldrar” till ”Ärtsoppa på burk är det bästa!”

Här kommer mina impopulära åsikter, kanske någon håller med?
( och kanske ni andra kommer tycka jag är knäpp, båda är helt ok..)

 

  1. Jag tycker inte om sport.
  2. Jag anser att fulla män i grupp är det mest obehagliga som finns att vistas kring (ex. på nattklubbar, sportbarer, etc.) och jag kan inte ha kul i dessa sammanhang och vill då bara gå hem. Genom mitt liv har jag alltid ansetts som ”tråkig” pga. detta. Men med kvinnor går bra.
  3. Jag älskar att äta köttbullar med sockerfritt äppelmos (viktigt att det är ÖNOS, andra är inte lika goda). Jag kan köpa en påse med köttbullar och en burk med äppelmos och äta rätt ur med en gaffel, det är typ det godaste!
  4. Jag tycker inte om att läsa böcker. Blir uttråkad direkt. Jag har läst ut typ 1 bok i hela mitt liv. Men ljudbok tycker jag om.
  5. Jag älskar min mobiltelefon som om den vore min bebis.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *