Tre hemlisar

  1. Jag har aldrig ätit hela oliver i mitt vuxna liv, 😂🙈 ätit dem hackade i nån gryta bara, men annars får jag lite obehagskänsla av att tänka på att äta oliver.
  2. Just nu är hyresrätten som vi bor i (som jag har bott i nästan 8 år) under en ombildning till bostadsrätt och går allt vägen så köper vi loss den nästa år. Vår tanke är att planera ett husbygge och förverkliga Antons dröm om att bygga ett eget hus (alltså inget hus i en katalog hos en husleverantör, utan ett ”riktigt” eget hus byggt i lösvirke). Något som med tiden blivit vår dröm ihop.
  3. Jag längtar dagligen till gymmet och att dricka en proteinshake med sugrör efteråt och sedan sola solarie. När den här pandemin är över så är det något av det första jag ska göra.

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *