Albus lekhage

[inlägget innehåller adlinks]

Vi köpte en lekhage.
Jag har aldrig ägt någon och aldrig haft en tanke på att äga någon heller. Men när man har FYRA barn som behöver mig och jag även värderar att exempelvis kunna gå och kissa på dagarna när jag är ensam så blev det en hage.

-Och han ÄLSKAR den!

Den är stor nog att kunna leka i och krypa runt lite när jag behöver händerna fria. Han sitter där och leker och gillar att stå och ”gå runt”.

Jag rekommenderar verkligen hagen till alla med klätter-barn, och den är ju självklart inte för att ”låsa in” barnet, utan för att ge barnet en trygg plats att leka fritt på. Albus klättrar ju annars upp i soffan på sekunder om jag hjälper ett annat barn med något.

Länk till lekhagen vi köpte hittar du HÄR!

89DA64F7-73F9-441C-AFB3-BB8FF5EF2257 FF051DD0-2C41-4ACA-901D-7DBA7E7B87E1

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *