Corona & Borrelia

 

 

Herregud vilken start på veckan.

Då jag skall ha en inspelning med ett team här hemma på torsdag och vi ska ha besök hos oss här i helgen, så bokade jag ett Corona-test som jag tog igår. Jag har alltså inga symptom alls, men vill testa mig för säkerhetens skull när man ska ha folk här.
Kändes lite som i en zombie-film när man stod där och väntade vid en plåtdörr under bestämda direktiv av vårdpersonal med skyddsutrustning.
De tog en tops långt ner i näsan och det kändes som att jag skulle nysa flera gånger, men istället började mina ögon att rinna. Men själva testet gick i alla fall fort och jag inväntar nu svar, hoppas det kommer imorgon.

7647EB5F-1F83-4AA5-8D85-6AD25A4CDE5F

 

MEN, jag har ett fästingbett vid min arm (nästan vid armhålan) som börjat klia lite sedan jag fick bort fästingen. Igår började jag känna mig lite svullen runt bettet, men idag var det helt förändrat.
Åkte till Ikea med min syster, känner mig lite halvkass i kroppen, men det kan ju lika väl vara sömnbrist och allmänt liv med barn som orsakar det?

Kontaktade vårdcentralen, fick dem att kolla på mig, och vad visar sig då? Jo, att jag har fått Borrelia och att jag skall gå på antibiotika 3 gånger om dagen i 10 dagar.
Jahapp.

Jag mår dock väldigt bra och hoppas det inte blir värre bara. Jag känner mig lite öm, varit lite mer trött än vanligt och haft huvudvärk, men inget mer. (Varnar för bilderna nedan om man är känslig för bett.)

FD38E650-5491-4BC4-B114-9EB8C46FD57C
Första bilden är en vecka efter jag plockade bort fästingen.

73B0A603-461D-49B9-884A-A67679C8B219Detta är igår när det började klia

 

3488EB84-B29C-4763-85D5-99E3DBF4F874Och detta är idag…

 

 

 

4 thoughts on “Corona & Borrelia

  1. Stackare med borelia! Men skönt att se att det syns. Min då 2 månaders bebis hade en fästing som jag fick plocka bort under dubbelhakan 🥴 (måste ha krypt på mig och hoppet över på henne 😕)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *