Anton 30 år!

Alltså, vilken helg det blev!

Jag vet att flera av er hängt med på storys i veckan när jag varit lite hemlig och bakat osv. Jag fick blockera Anton tillfälligt från mina storys för att han inte skulle se.
Men sen så ville jag inte avslöja några större detaljer ändå, chansen kunde ju finnas att någon avslöjade mig.

Eftersom Anton själv hade en tanke om att firande kändes lite överskattat på 30-årsdagen så fick jag helt enkelt ansvaret för att se till att något hände. Jag känner ju Anton, han vill inte sitta hemma bara hela helgen. Även om han gillar det, så vet jag att han uppskattar miljöombyte minst lika mycket.

Så i lördags så fick han veta kl 10 av min mamma att han hade en timme på sig att packa och att ett hotell väntade på oss. Mamma, som åkt från Sthlm för att passa barnen, lurade honom under tiden jag var och ”tog en te” hos min syster Linn på andra sidan vägen, men egentligen gjorde jag klart tårtan som jag under veckan hade bakat i all hemlighet.

Det var en chockad Anton som plockade upp mig hos Linn och sedan åkte vi till Jönköping. Vi åt på Restaurang Sjön som låg precis vid vattnet och det var supermysigt! (Rekommenderar stället varmt!)
Sen checkade vi in på Huskvarna stadshotell och myste lite på rummet.
Mitt i allt så knackar det på dörren.
Anton trodde först det skulle vara någon kollega till honom eller något, men det var våra vänner Åsa & Stefan som hade åkt hela vägen från Uppsala för att hänga med oss!
Anton fattade ingenting och frågade säkert 10 ggr om de verkligen bara hade kommit för att vara med oss.
De tog oss till ”Prison Island” mitt emot hotellet där vi lekte loss likt ”Fångarna på fortet” i 1,5 timme! Det var verkligen superkul!
Det hade jag velat testa ihop med barnen någon gång, för det var verkligen en kul grej att göra både för vuxna och barn. Vissa rum var jättesvåra, andra lättare. Utanför kunde man se svårighetsgrad och alla fick vara med och hjälpas åt.

Sen gick vi tillbaka till hotellet, duschade, gjorde oss fina och hängde lite på rummet och drack bubbel innan middagen på hotellet.
Vi anlände till middagen och från ingenstans dök Antons föräldrar upp! Jag hade alltså ingen aning om detta utan de har i all hemlighet anlänt till hotellet (kört från Järlåsa utanför Uppsala) och checkat in precis efter oss och gömt sig för att vi inte skulle se dem.
-Vilken chock!

Det blev en sen kväll, nästan lite för sen. Men vi var ändå pigga dagen efter till frukosten innan vi sade hejdå till alla.
Hemma väntade barnen som tillsammans med min mamma hade styrt upp överrasknings-kalas!
Ni skulle sett dem! Så himla lyckliga över att få ropa ”ÖVERRASKNING!” och ge Anton paket som de själva hade slagit in. Så himla fint!
De hade dukat, dekorerat och städat så fint. Jag blev lite rörd faktiskt.

Hela helgen blev så lyckad tillsammans med alla som engagerade sig så fint och hjälpte till. Min syster hade Albus över natten och det hade gått jättebra (Albus första natt isär från oss). Galet impad av min syster som roddade sina egna barn & min bebis på samma gång utan bekymmer -En riktig super-mom!

Nu är jag helt slut efter veckans fix, planering, hemlighetsmakeri, handling och bakning.

IMG_3151 IMG_3153 IMG_3161 IMG_3163 IMG_3164 IMG_3170 IMG_3180 IMG_3188

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *