Måndag

Livets mest produktiva dag avslutas nu.
Herregud, jag är helt slut.
Måndagar är ofta intensiva, jag vill hinna allt. Planera allt. Handla mat. Göra läxor.
Jag har bockat av inte mer än 17 ”to-do”s idag och kan lägga mig mer än nöjd här i kväll.

Anton kom just och visade någon katastrof-rubrik vi blivit taggade i på instagram. Det var en rubrik på Hänt Extra om att vi har någon form av relationskris.
Jag fattade ingenting. Artikeln var plus-låst.

Men hur som, en journalist ringde mig förra veckan och frågade lite frågor om hur jag hade det, bland annat frågade han något i stil med ”-Har ni haft någon svacka i relationen då Anton valt att sova på soffan?” och mitt svar var ”-Nej, men jag. Jag hade PMS och var sur och lade mig på soffan.” med glimten i ögat.
Rubriken blev då; Theodora om sprickan i relationen med Anton”.
Ja, ni fattar. Det är en skvallertidning liksom.

Nu väntar sängen.
Kram på er <3

Skärmavbild 2020-09-07 kl. 22.41.41

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *