Bikinikroppar & kommentarer

[Inlägget innehåller adlinks från ELLOS]

 

Efter att jag  publicerade ett samarbete med Ellos i bikini (som jag även gjorde förra året) så fick jag massor med fin respons och följare som skickar bilder på sina köp för att tacka för tipset.
-Det gör mig så glad!
Men det som gör mig fundersam är hur vissa människor tänker att en bikinikropp ser ut (läs kommentarer nedan).

B2A39D4D-938E-4833-A17A-CE53D1318140

 

Varför ville jag dela detta då, tänker kanske någon?
Näthatare skall vi ju inte uppmärksamma eller sätta i rampljus.
Nej, precis. Visst är det så.

Men anledningen till att jag ville skriva om det var inte av ovanstående anledning, utan mer av en fundering varför det ska behöva vara så här.
Jag tror nämligen inte att majoriteten av dem som skriver dessa PM till mig har för avsikt att sända mig hat.
Jag undrar faktiskt bara varför vi 2020 inte har slutat kommentera och värdera människors kroppar utifrån deras utseende och varför denna uråldriga fixering kring hur en kvinna bör se ut i en bikini ens finns kvar.
Jag är 33 år i år och har fött fyra barn och älskar min kropp för allt den gett mig och tagit mig till. Och jag tror att vägen till att sluta döma sig själv och sin egen kropp, är att sluta döma, bedöma och kommentera andras kroppar.

Och för att svara på frågorna så är svaret NEJ jag är inte ”mycket större än förut” och jag tyckte inte om bikinin för att jag ville ”dölja magen”. Jag upplever heller det inte ”svårare att komma i form” eftersom jag inte ens reflekterat över det. Vilken form? Vems form?

Så, nu har jag fått säga det och nu kan jag istället dela med mig av denna fantastiska bikini, som jag ÄLSKAR, och om du gör det med kan du hitta den HÄR!

Puss på er! /T

A712D97A-D088-4E50-B596-38D92885EAFB

3 reaktioner på ”Bikinikroppar & kommentarer

  1. Så viktigt ämne och jag älskar att du tar upp det! Det är precis dessa kommentarer och åsikter som gör att jag ständigt har ångest och mår dåligt i min kropp. Jag gick igenom 2 extremt täta graviditeter och min yngsta är nu 10 månader. Min kropp är inte som den var innan. Lösare mage och några kilon extra. Jag blir fullständigt tokig av ”normen” och hur andra tar sig rätt till att kommentera andra kroppar. Jag blir så otroligt ledsen över att jag själv tar åt mig och lever med en konstant ångest och vikthets. Önskar att jag kunna acceptera mig som jag är och att folk kunde sluta döma och kommentera!
    Tack för att du är en inspiration!

  2. Usch vad jag blir ledsen när jag läser såna kommentarer! 😔 Att man ens har mage att uttrycka sig så till någon annan! Du är jättefin och har en väldigt fin familj! ❤️ Kram Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *