Välkommen till min nya Blogg!

Hej på er & vad kul att just precis DU vill fortsätta följa mig på min nya blogg här hos Allt för föräldrar ❤️😍🙌🏼

Jag har bloggat för Vimedbarn i lite mindre än ett år nu och att få hamna här på syskonsajten som Toppbloggare känns bara SÅ RÄTT & extra kul med en liten ”nystart” 💛 Det är ju faktiskt i bloggformat & text som från början är mitt rätta element.

Ni känner förmodligen mig redan ganska bra, men eftersom nya läsare kommer trilla in här så vill jag säga ett extra HEJ och göra en liten presentation.

A2FA12F1-E763-4C9C-A3FB-AAB695210940

Vem är då jag? Jo, Theodora heter jag. Född -87 i Göteborg och växte upp som nummer två i en syskonskara på inte mindre än 6 syskon. Min äldre syster föddes -84 och min yngsta -06. Mina föräldrar fick alltså barn i tre DECENNIER (hur knäppt?!) och jag svor på att själv ALDRIG skaffa mig en sådan där stor familj.
Men idag är jag mamma till fyra, mina föräldrar skiljde sig & mamma lever idag med sin nya fru i Sthlm och jag kan inte riktigt sluta fascineras av hur bra livet kan bli, fast det nästan aldrig blir som man tänkt sig 🙈😂.

Jag startade min första blogg 2008 då jag precis hade fött mitt första barn.
2010 föddes min andra dotter och då började min blogg ta fart.
2012 var min blogg en av de största i Sverige med 265.000 läsare om dagen och jag skrev då öppenhjärtigt om mitt liv som separerad & ensamstående till två barn och en bebis i magen.

Sedan dess har jag sysslat en hel del med att ta hand om mina barn, skriva om barn & tankar kring uppfostran. Jag har jobbat med sociala medier, algoritmer, marknadsföringsutveckling för företag och 2015-2019 gick jag in som delägare i Sveriges finaste leksaksaffär som under den tiden blev mitt andra hem.

2018/19 syndes jag i  ”Ensam mamma söker” på TV3 där jag mötte min kärlek; Anton. Inspelningen ägde rum juni-augusti 2018 och efter det fick vi vara hemliga med vår relation fram till april 2019 när sista avsnittet var sänt.
Idag lever vi ihop i Borås med mina 3 ”stora” barn; Leia, Cornelia & Jasper och vår nyfödde lille bebis; Albus som föddes i december.

Mer då? Jo, sedan 2013 äter jag inte något socker, jag älskar att lyfta tungt & ofta.
Det är (nästan) alltid något på gång i mitt liv, och det är väl oftast det som jag skriver om på bloggen. Ibland skriver jag om allt och ibland skriver jag om ingenting.
Jag gillar kommentarer & älskar när man delar mina inlägg.
Ogillar onödigt hat och tycker väl allmänt att om man inte har något snällt att säga kan man vara tyst.

TACK för att du tittar in & hoppas du kommer hit snart igen ❤️

Nu ska jag äta hamburgare med mina barn! Puss på er!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *