Annons

Välja rätt brudtärna klänningar

A-Linie/Princess-Linie One-Shoulder-Träger Ärmellos Falten Bodenlang Chiffon Perlenrosa BrautjungfernkleiderBrudtärna klänningar kan bli en ståndpunkt för någon brud speciellt när dina brudtärna alla vill bära sin egen stil. Så hur kan en brud undvika detta ofta kaotisk situation; Det sista du vill ha är att bli en ”Bridezilla” över brudtärna klänningar! Här är några tips om hur du kan ge dina brudtärna en viss frihet i sitt klädval utan att äventyra ditt bröllopsmiljö.

För det första, bestämma vad din bröllopsinställning kommer att vara; till exempel om du har ett elegant kvällsbröllop så måste dina brudtärna alla välja en mer klänning av kvällsklänning, medan ett strandbröllop kan vara lite mindre formellt och möjliggöra en mer lös passform. Det bästa sättet att låta din brudtärna vara viss individualitet är att se till att varje väljer en smickrande stil för sin kroppsform. Det finns inget annat än en brudtärna som har blivit tvungen att ha på sig en tätt passande klänning som har alla sina klumpar och stötar på displayen!

För det andra bestämmer du om färg och tyg som du vill att alla klänningar ska göras av. Genom att bestämma på ett tyg kommer du att undvika att ha en brudtärna i ett glänsande tyg medan en annan kan ha gått vägen för en sammet tyg; detta skulle säkert kasta din bröllopsstil utanför kilt. När det gäller färg kan du välja flera olika nyanser i ditt tygval så att dina brudtärna kan välja en färg som passar deras individuella komplex.

För det tredje, ta en titt på vilken klänningslängd som passar alla dina brudtärna. Att ha alla dina brudtärna i samma längd klänning kommer att skapa en mer likformig look även när man kan ha valt en A-line klänning, medan en annan kanske har föredragit en slankare klänning.

Sen sist men inte minst, låt dina brudtärna välja en halsringning som passar deras kroppsform och stil. låt sedan bestämma om de vill ha en ärmlös eller ärmlös klänning. Det här är alla väldigt viktiga aspekter och du måste bestämma om du har på sig en strapless klänning huruvida du vill att någon av dina brudtärna ska ha på sig straplessa klänningar.

Men kom ihåg att dina brudtärna kommer att behöva betala räkningen för sina klänningar och om kostnaden är en fråga så kan du bestämma dig för ett enhetligt färdigt alternativ, till exempel en svart sammetklänning med dina bröllopskvaliteter som ingår i en halsduk. skärp; bälte eller tillbehör. Även om svart kanske inte är ett populärt val för ett bröllop, blir det en klänning som dina brudtärna kommer att kunna återanvända.

Annons

Hur man väljer den idealiska promklänningen

Trompete/Meerjungfrau-Linie U-Ausschnitt Ärmellos Perlen verziert Floor-length Tüll KleiderProm night rymmer en alternativ och exceptionell plats i varje ungas hjärta. Vem längtar inte efter sin prom natt och klär sig i skolans tidiga år? Det är ett av de mest förutsedda tillfällena i skolans liv och nästan alla behöver ha den obefläckade festivalen!

Det finns händelser, du uppskattar en viss klänning, men kan inte bära kostnaden för det och ibland gör du ett anständigt försök att observera den extraordinära klänningen som du längtat efter att ha på sig. Det kan bli otroligt förvirrande att välja din prom klänning. Du kan göra din egen speciella prom klänning i ett ögonblick nuförtiden. Med de senaste designen, några tankar och innovativitet kan du få en unikt utformad promklapp bara för dig.

Du bör inte göra något annat än att hantera några punkter och få en förvånande klänning i budgeten. Kontinuerligt hantera tyg, det vill säga om du är tunn kan det inte vara ett anständigt beslut att plocka en kropp som täcker tyg. Välj lite flytande tyg för dig själv. Underbara, glänsande och släta tyger är på modet och ser extra på varje gymnasieflicka. Dessa har en slående presentation och får dig att känna dig ovanligt ovanlig på dagen.

Se till att du väljer en skuggning som passar din hudton. Du kan gå till några affärer och se vad som passar dig bäst. Plockning av skuggningen som passar din hudton samt kompletterar den har en ovanlig betydelse för att välja promklänningen.

Börja skissera lite mönster eller stil. Du kan gå till skräddaren senare och få den anpassad för dig själv. Det är inte kritiskt att skissera en hel promkjole, men snarare några tankar, lite grov skiss eller design kan vara tillräckliga.

Ta en titt på stilen i mode innan du köper eller plockar Prom Dress. Att plocka något i stil kan inte generellt visa sig stödjande. gå med klippet och planer som förbättrar din kropp. Att plocka den felfria klänningen kan vara besvärlig, men inte otänkbar!

Oavsett vilket tyg du väljer eller skuggar kanske du gillar, plocka pålitligt en behaglig klänning. Du skulle helst vilja inte se alla rädda med klänningen på den exceptionella prom natten. Försök att inte gå för snäva klänningar och lågprofiler. Ingen gillar över klädd eller obekväma promdronning.

Det är verkligen ett överväldigande förfarande för att få en fantastisk klänning. På detta sätt är det viktigt att investera lite tid att förstå vad som utgör en klänning för att strama besluten. Det breda jaktalternativet på webbplatser gör det möjligt för varje klient att leta efter klänningar genom att ange kroppsstil, form, skuggning, tillfälle eller värde. Dessutom utlämnar dessa webbplatser uppgifter om de flesta heta klänningarna.

Annons

5 fall makeup lanserar vår skönhetsavdelning är mycket spännande

beautydeptlaunches_main

Som tidningsredaktör finns det några månader större än september. Det är när all magi händer. Vi börjar byta från våra ärmlös svängiga klänningar över till snygga tröjor. Vi byter vallmo nyanser för persimmon. Och trots att det är 80 grader när jag skriver det här inlägget, kunde inte allt den magiska glansen för mig göra mig mer upphetsad över att skryta om vad WH Beauty Department älskar denna månad.

Här avslöjar vi våra bästa sminkplockar för höstsäsongen framåt. Från den mycket efterlängtade lanseringen av Burt’s Bees färgkosmetik till en ögonfärg som ger lock den perfekta solnedgången, presenterar vi dig med årets bästa och ljusaste.

BURT’S BEES NOURISHING MASCARA
Åh, Burt! Vi älskar dig för din läppbalsam, kan inte få nog av dina läppoljor, och det kommer inte som någon överraskning att vi väntat på ankomsten av din nya kosmetiklinje som ett barn före jul. Från ögonskuggor och grunden till att blusha och pennbänkarna, är det vi har testat verkligen sublimt – men du bröt formen med din nya 100 procent naturliga mascara, som fortsätter i bara en kappa för att helt enkelt lyfta och separera fransar med lätthet. Tillgänglig från och med september.

GRANDE STAY PUT LIP LINER
Vi gillar våra läppstift ljusa och matta runt dessa delar, och det betyder att vi behöver en lipliner som verkligen griper på pigmentet och inte spetsar. Bäst än? Det går klart, så det fungerar för varje läskans färg.

RMS EYE POLISH IN UTOPIA
Denna underbara krämiga produkt ger lock en solbelyst, snygg glöd med bara en glimt av glänsning. Vi gillar att dab detta med fingertopparna. Texturen smälter in i huden och gör det lätt att blanda.

JUICE BEAUTY JUICE BOOSTS
Även om sommaren har kommit och gått, kan vi inte ge upp den glänsande, glödiga grunden klarar allt tillsammans. Det är därför Juice Beauty konfronterade dessa geni-glöd-boosters som kan användas med fuktgivare och stiftelser lika, som kommer att finnas tillgängliga senare i september. Vi älskar dig, faller, men sommaren har glöden, och vi håller det hela årstiden.

FIRST AID BEAUTY MANGO BUTTER MULTI STICK
En liten hudvård, en liten smink, den här multi-tasking-pinnen lägger en glans på huden som replikerar fullmåne som återspeglar sin glöd på din hudfärg. Vi gillar att dab det längs näsan och äpplen i kinderna. Det finns för närvarande i två färger, ”Champagne” och ”Rosé”, med den tredje skuggan ”Moonlight” som kommer i oktober. Medan ”Moonlight” -färgen (som är vår nuvarande favorit) ger våra komplex en cooltonad glöd, håller pinnen även huden med mangosmör och botaniska antioxidanter.

Annons

Skrämmande sak nagellack gör till din kropp 10 timmar efter att du har tillämpat den

The-Scary-Thing-Nail-PolishVad går exakt till att göra dina favorit nagellackfärger? (Här är vad varje nagellackfärg avslöjar om dig.) Om du aldrig har tittat på ingredienserna i nagellacket kanske du vill börja nu. Vissa av dem kan utgöra en betydande fara för din hälsa.

En studie av forskare vid Duke University och Environmental Working Group föreslår att det bara går att applicera polermedel på naglarna, så att en farlig förening som kallas difenylfosfat (DPHP) kan sippra in i kroppen. DPHP skapas när din kropp metaboliserar det kemiska trifenylfosfatet (TPP), och forskare tror att TPP kan störa hormoner hos människor och djur.

Forskare testade urinproverna av deltagare både före och efter deras manikyr. Omkring 10 till 14 timmar efter att ha fått sina naglar målade, var deltagarnas DPHP-nivåer sju gånger högre än de före experimentet i genomsnitt. Nivåerna fortsatte att stiga tills de nådde en topp och minskade cirka 20 timmar senare, fann studien. Låter läskigt, eller hur?

Tyvärr kan även nagellack med toxinfria etiketter vara säkra, enligt en ny California-rapport. Många av nagellacken som testades i rapporten innehöll toxin toluen, vilket kan orsaka fosterskador och utvecklingsproblem hos barn av gravida kvinnor som utsätts för det under betydande perioder. Forskare hittade också dibutylftalat (DBP) i vissa nagellack, som har kopplats till fosterskador hos labbdjur.

Säkra nagellacker inkluderade Essie Starter Wife 596, Zoya, OPI Birthday Babe och Color Madnic Luscious. Rapporten ansåg Cali-nagellacket tunnare och utöver dörrskiktet, inte giftiga.

”Resultatet på bottenlinjen är att vi inte kan lita på etiketterna på några av dessa nagelsalongprodukter som hävdar att de är fria från dessa giftiga kemikalier”, berättade Rebecca Sutton, doktor, seniorforskare vid Environmental Working Group, WebMD.

Effekterna av kortvarig exponering för de kemikalier som finns i nagellack är fortfarande oklara, säger experter. Om du bara får en tillfällig mani-pedi finns det ingen anledning att panikera. Nailsalongarbetare kan å andra sidan vara i fara; de är utsatta för kemikalierna dag in och dag ut.

Fortfarande, ”det här är inte ett mindre problem för konsumenterna,” sa Sutton. ”Jag kanske säger att du går lätt på nagellacket. Gå till salongen mindre ofta. ”Gravida kvinnor kan välja att hoppa över nagelsalongen helt, sa hon. Eller du kan gräva polska helt och försök med dessa enkla sätt att göra naglarna starkare.

Om du har svärit bort nagellack för nu har vi några fantastiska användningsområden för det extra polska sittet i din lådor.

Annons

Denna muslimska tjejskönhetssamling är så viktig

imageFör vissa muslimska män och kvinnor är det inte ett alternativ att ha på sig traditionell nagellack. Handlingen av wudu, en rituell ablution som utförs före bön, kräver att vatten måste röra vid varje del av kroppen; nagellack, det antas skapar en barriär mellan huden och vattnet.

Mycket få massmarknadsamerikanska märken tillgodoser att utöva muslimer i den meningen, varför Orlys porösa andningsuppsamling fick så mycket buzz när det lanserades förra året. Nu har varumärket tagit det ett steg längre genom att samarbeta med Girl, den största online muslimska kvinnans plattform i landet, för att släppa, ett samarbete med begränsad upplaga av sex halal-certifierade färger.

Den här nya samlingen går utöver att bara erbjuda en livskraftig lösning på traditionellt nagellack för kvinnor som känner att de är tvungna att äventyra skönheten: Med stabschefen Azmia Magane och grundaren Amani Al-Khatahtbeh som drivkrafter bakom den syftar han till att skapa en upplevelse skräddarsydd för muslimska kvinnor, av muslimska kvinnor. ”Att samarbeta på en andningsbar nagellack för muslimska kvinnor innebär att skapa utrymme för dem i skönhetsindustrin genom att göra tillgängliga alternativ som tillgodoser deras behov”, berättar Al-Khatahtbeh.

För det ändamålet säger Magane att det var viktigt för henne att hon och Al-Khatahtbeh är direkt involverade i linjens ideation – från formeln till de fräcka skuggnamnen. Du hittar ”What the Fatima?”, ”Ig-Noor the Haters” och ”The Perfect Amani-cure”, uppkallad efter Al-Khatahtbeh, i lineupen. ”Jag tror att många muslimska kvinnor kommer att vara lika upphetsade som vi är,” säger Magane.

”Det är inte bara legit halal-certifierat, men det är också ett svar på en skönhetspraxis som vissa muslimer annars har funnit svårt i kombination med sin religiösa övning, säger Al-Khatahtbeh. Tack till i stor utsträckning till sociala medier säger hon, ”Skönhetsindustrin svarar på detta, svarar på oss och gör plats för oss. Det är ett viktigt ögonblick att vara en del av. ”

annons