Vem var supermodellerna på 2000-talet?

Vem var supermodellerna som definierade det här decenniet och varför?

Det är svårt att tro att 2000-talet redan har kommit och gått. Och inom detta årtionde var några färska, nya ansikten som hjälpte till att definiera denna förändringstid. Bara vem var mode-divasen som vi älskade att titta på dominerar catwalken?

Låt oss ta en titt på de 10 supermodellerna som hjälpte till att definiera den här eran!

Heidi Klum
Heidi hölls ursprungligen från Tyskland och efter att ha dykt upp i Sport Illustrated Swimsuit Issues, tog modevärlden med storm! Hon blev värd för ”Project Runway” och har sedan parlayed sin karriär i ett företag med flera miljoner dollar!

Karlie Kloss
Karlie står 6’1 ”lång och hade det perfekta utseendet att vara en Victoria’s Secret Angel! Och sedan hon blev en ängel, prydde hon tidningen omslag och catwalks över hela världen!

Doutzen Kroes
Den här nederländska supermodellen föddes i en liten by i Nederländerna och blev också en Victoria’s Secret Angel! Efter blev hon en av de högsta intjäningsmodellerna under det här decenniet!

Chanel Iman
Hennes kombination av koreanska och afroamerikanska utseende gjorde henne en omedelbar modeförnimmelse! Hon var en Victoria’s Secret Angel och födde nyligen sin första baby!

Natalia Vodianova
Även om Natalia kom från ett fattigt område i Ryssland, 2000-talet gjorde hon 5 miljoner dollar om året!

Vad att bära för ditt bröllop på stranden

A-Linie/Princess-Linie U-Ausschnitt Chiffon Bodenlang HochzeitskleiderPopulariteten av destination bröllop har översatts till en överväldigande nya utbud av mode med strand brudklänningar. Dessa klänningar är en blandning av tradition och modernitet. De utstrålar romantik och ändå är de flirtiga och mycket användbara som cocktailklänningar till en framtida hög profilhändelse. Men när du väljer din klänning måste du gå igenom den vanliga förplaneringen för att se till att du har det bästa valet till hands. Här är några val tips:

1. Strandbröllop utförs vanligen utanför. Det är därför det är viktigt att ha en mer anpassad klänning. Vinden och solen utanför bör inte kunna stryka din klänning. Ändå kan du lämna en efterföljande hemlinje för att skapa en mer romantisk effekt.

2. Om du planerar en solig strandhändelse, se till att din bröllopsklänning återspeglar det lekfulla valet. För eleganta eller för detaljerade klänningar kommer faktiskt att förstöra effekten du går för. Off axel eller låga halsband är vanliga val och hemlines mer påminner om gräsklänningar snarare än för försträngande bröllopsstilar.

3. Om du planerar ett strandbröllop i ett kallare klimat kan du välja flirtiga och glänsande sjal som ett ackompanjemang till din klänning. Pashmina är en bra match för de flesta strandstilar.

4. Färger för en strand händelse kan sträcka sig från vitt till en regnbåge av färger. Men oftare än de vrider sig mot pasteller. Grön, blå och rosa är också ganska populära för sådana bröllop. Men du måste se till att din klänning passar perfekt med din brudgums klänning för evenemanget. Det finns inget mer skadligt för hela utseendet än en stil som inte matchar bruden och brudgummen på deras bröllopsdag.

5. Materialet för klänningen ska vara i enlighet med bröllopstema. Du bör välja tunnare andningsbara tyger för din klänning för att hålla dig i takt med inställningen av ditt bröllop. Chiffonger är ett utmärkt val i detta avseende. Du kan också välja lätta silkevävnader eller till och med bomull.

6. Klädseln är en viktig faktor att tänka på under planeringen av stranden. Du kan välja designform någon del av världen, om du har denna speciella aspekt av bröllopet inom din kontroll. Se till att din bröllopsplanerare eller din hederspiga är uppdaterad om situationen och de är ovanpå de uppgifter som krävs för att transportera din klänning till arenan.

Vem visste denna nisch Clueless mode trend skulle göra en comeback

Kom ihåg när du först tittade Clueless, och Cher inspirerade dig att omfamna söta björnar (vilken handily fungerade bra på dåliga hårdagar)? Tja var beredd att känna sig mycket nostalgisk, för att de är tillbaka.

image

På Dior SS18-showen på Paris Fashion Week i förra månaden gick modellerna ner i kattstugan med den mest franska hatten någonsin, parat med bretonska toppar (bien sûr), blazers och feminina klänningar. Och jag älskade det.

Det har bara varit några veckor sedan showen, men berets har redan tagit över Instagram (223k nämner och räknar).

Moderedaktörer och influencers har tagit över trenden nu när hösten har kommit och har blandade saker med sina vardagliga och klädda garderober.

Blogger Emma Hill hade sin svarta björn med en elegant svart rullehals, grå blazer och jeans, medan den tyska influenten Caro Daur, nedanför, jazzade henne upp med en passformad ‘n’ flare svart klänning och fotkängor.

Det ser också bra ut ihop med en annan stor trend i säsongen: kontroller. Bär den med en pläddräkt och burgunderstickor för en look som är nästan för cool för arbete.

Välja rätt brudtärna klänningar

A-Linie/Princess-Linie One-Shoulder-Träger Ärmellos Falten Bodenlang Chiffon Perlenrosa BrautjungfernkleiderBrudtärna klänningar kan bli en ståndpunkt för någon brud speciellt när dina brudtärna alla vill bära sin egen stil. Så hur kan en brud undvika detta ofta kaotisk situation; Det sista du vill ha är att bli en ”Bridezilla” över brudtärna klänningar! Här är några tips om hur du kan ge dina brudtärna en viss frihet i sitt klädval utan att äventyra ditt bröllopsmiljö.

För det första, bestämma vad din bröllopsinställning kommer att vara; till exempel om du har ett elegant kvällsbröllop så måste dina brudtärna alla välja en mer klänning av kvällsklänning, medan ett strandbröllop kan vara lite mindre formellt och möjliggöra en mer lös passform. Det bästa sättet att låta din brudtärna vara viss individualitet är att se till att varje väljer en smickrande stil för sin kroppsform. Det finns inget annat än en brudtärna som har blivit tvungen att ha på sig en tätt passande klänning som har alla sina klumpar och stötar på displayen!

För det andra bestämmer du om färg och tyg som du vill att alla klänningar ska göras av. Genom att bestämma på ett tyg kommer du att undvika att ha en brudtärna i ett glänsande tyg medan en annan kan ha gått vägen för en sammet tyg; detta skulle säkert kasta din bröllopsstil utanför kilt. När det gäller färg kan du välja flera olika nyanser i ditt tygval så att dina brudtärna kan välja en färg som passar deras individuella komplex.

För det tredje, ta en titt på vilken klänningslängd som passar alla dina brudtärna. Att ha alla dina brudtärna i samma längd klänning kommer att skapa en mer likformig look även när man kan ha valt en A-line klänning, medan en annan kanske har föredragit en slankare klänning.

Sen sist men inte minst, låt dina brudtärna välja en halsringning som passar deras kroppsform och stil. låt sedan bestämma om de vill ha en ärmlös eller ärmlös klänning. Det här är alla väldigt viktiga aspekter och du måste bestämma om du har på sig en strapless klänning huruvida du vill att någon av dina brudtärna ska ha på sig straplessa klänningar.

Men kom ihåg att dina brudtärna kommer att behöva betala räkningen för sina klänningar och om kostnaden är en fråga så kan du bestämma dig för ett enhetligt färdigt alternativ, till exempel en svart sammetklänning med dina bröllopskvaliteter som ingår i en halsduk. skärp; bälte eller tillbehör. Även om svart kanske inte är ett populärt val för ett bröllop, blir det en klänning som dina brudtärna kommer att kunna återanvända.

Hur man väljer den idealiska promklänningen

Trompete/Meerjungfrau-Linie U-Ausschnitt Ärmellos Perlen verziert Floor-length Tüll KleiderProm night rymmer en alternativ och exceptionell plats i varje ungas hjärta. Vem längtar inte efter sin prom natt och klär sig i skolans tidiga år? Det är ett av de mest förutsedda tillfällena i skolans liv och nästan alla behöver ha den obefläckade festivalen!

Det finns händelser, du uppskattar en viss klänning, men kan inte bära kostnaden för det och ibland gör du ett anständigt försök att observera den extraordinära klänningen som du längtat efter att ha på sig. Det kan bli otroligt förvirrande att välja din prom klänning. Du kan göra din egen speciella prom klänning i ett ögonblick nuförtiden. Med de senaste designen, några tankar och innovativitet kan du få en unikt utformad promklapp bara för dig.

Du bör inte göra något annat än att hantera några punkter och få en förvånande klänning i budgeten. Kontinuerligt hantera tyg, det vill säga om du är tunn kan det inte vara ett anständigt beslut att plocka en kropp som täcker tyg. Välj lite flytande tyg för dig själv. Underbara, glänsande och släta tyger är på modet och ser extra på varje gymnasieflicka. Dessa har en slående presentation och får dig att känna dig ovanligt ovanlig på dagen.

Se till att du väljer en skuggning som passar din hudton. Du kan gå till några affärer och se vad som passar dig bäst. Plockning av skuggningen som passar din hudton samt kompletterar den har en ovanlig betydelse för att välja promklänningen.

Börja skissera lite mönster eller stil. Du kan gå till skräddaren senare och få den anpassad för dig själv. Det är inte kritiskt att skissera en hel promkjole, men snarare några tankar, lite grov skiss eller design kan vara tillräckliga.

Ta en titt på stilen i mode innan du köper eller plockar Prom Dress. Att plocka något i stil kan inte generellt visa sig stödjande. gå med klippet och planer som förbättrar din kropp. Att plocka den felfria klänningen kan vara besvärlig, men inte otänkbar!

Oavsett vilket tyg du väljer eller skuggar kanske du gillar, plocka pålitligt en behaglig klänning. Du skulle helst vilja inte se alla rädda med klänningen på den exceptionella prom natten. Försök att inte gå för snäva klänningar och lågprofiler. Ingen gillar över klädd eller obekväma promdronning.

Det är verkligen ett överväldigande förfarande för att få en fantastisk klänning. På detta sätt är det viktigt att investera lite tid att förstå vad som utgör en klänning för att strama besluten. Det breda jaktalternativet på webbplatser gör det möjligt för varje klient att leta efter klänningar genom att ange kroppsstil, form, skuggning, tillfälle eller värde. Dessutom utlämnar dessa webbplatser uppgifter om de flesta heta klänningarna.