image

image

image

image

Foto Hanna Söderberg

När vet man om man är nöjd? Jag tror nog aldrig att jag är nöjd. Det är ju både positivt och negativt. Det tar mig oftast långt att alltid vilja utvecklas och ha mer, men för girig är aldrig bra.
Jag känner att jag aldrig kan stanna upp och känna att jag är nöjd med vad jag hat åstadkommit, jag kan aldrig stanna upp och vara stolt över mig själv. Jag pressar mig själv till mer och bättre, jag är inte nöjd där.

Jag vill komma så otroligt långt i mitt liv. Jag vet att jag är en god bit på vägen, men jag är inte där. Frågan är om jag någonsin kommer att komma dit? Eller kommer jag alltid känna att det är en bit kvar?

Jag vet att snart kommer jag troligt att ta ett stort steg ut i livet. Ett steg som många bara kan drömma om. Jag kan nog säga att jag är stolt över att jag har skapat mig själv dem förutsättningar så att jag kan åstadkomma det jag kommer att göra. Men jag är fortfarande långt ifrån nöjd. Det kommer ta ett bra tag innan jag kan luta mig tillbaka och vara nöjd med vart jag är i livet, jag kommer alltid att kämpa hårdare för att ta mig framåt.

 

Love

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Jennifer

  Jag känner precis som du (de flesta av dina texter stämmer överens med mina tankar).
  Dock när jag satt och läste detta inlägg så kollade jag upp och såg en tavla på väggen. Där stod ”fattig är inte den som har lite, fattig är den som aldrig blir nöjd”
  Ville bara dela med mig, tyckte det var ett bra citat
  Kram

  URL:
 2. Postat av: Annica

  Hej Ellinor!

  Jag vill bara skriva några rader till dig. Jag läser din blogg varje dag. Jag beundrar dig. Du är så vacker och du kämpar med din sjukdom. Du och Kevin är så fina tillsammans. Kämpa på med ditt liv. Kram Annica

Lämna en kommentar