image

Jag vet att jag och Kevin för bara en vecka sen gjorde en tatuering tillsammmans. Och det är något som gör mig ännu mer ledsen, jag känner mig på något sätt lurad. Tatueringen betydde sjukt mycket för mig. Den skulle stå för våran kärlek och allt för att sedan 5 dagar senare bli dumpad.

Jag ångrar inte tatueringen, men just nu mår jag så himla dåligt över den. Jag vill inte bli påmind om honom varje dag. Eftersom att det bara var 5 dagar emellan så kännner jag mig också lurad och det gör att jag mår dåligt över den.

Jag tror och hoppas inte att Kevin tänkte på det eller fick mig att göra den för att vara elak eller bara tänka på sig själv.

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Madeleine

  Hej. Jag känner verkligen med dig. Att peppa dig just nu känns bara som att ”förminska dina problem”, så det tänker jag inte göra. Det kan vara jättefint med peppning, men då ska man också vara mottaglig för det. Så upplevde i alla fall jag det när jag gick igenom mitt ”heartbreak”. Det var fruktansvärt och det kan kännas helt förfärligt tomt och sorgligt. Jag gick igenom allt möjligt från sorg, ilska, hat.. et cetera. Det är bara att genomlida det.. Det är ingen som kommer undan, tyvärr.
  Det enda jag vill säga till dig nu, som peppning, är att jag tycker du är fantastisk <3 stor kram! Jag känner med dig

  URL:
 2. Postat av: Erica

  Det känns verkligen konstigt av kevin att göra tatuering med dig för att bara några dagar efter besluta att ni inte fungerar? Tatueringen är i alla fall verkligen jättefin och du får tänkta på vad den representerar istället för att tänkta på honom! All kärlek till dig!!! <3

  URL:

Lämna en kommentar