barcelona-carousel5-2015
Nu börjar jag inse att det är på riktigt, på torsdag flyttar vi till Barcelona. Vi har ju lägenhet för 7.5 månad så vi får se om vi stannar längre efter det eller om vi kommer tillbaka. Jag kommer att komma till Sverige många gånger då jag har massa jobb att göra här, men det är ingen fara, det är så billigt och bara 3 timmar att åka till Barcelona.

För er som undrar så är det ju självklart att Frankie åker med oss dit. Han är så liten så att han får flyga med oss på våra flygstolar, perfekt.

För övrigt så är jag sjukt nervös, men det kanske inte är så konstigt? Vi har packat med oss 5 stora väskor och 2 små, mestadels kläder bara. Sjukt svårt att veta vad man ska packa med och inte, haha.

Neee alltså helt sjukt, nu när jag skriver om det, jag ska fan flytta till Barcelona. Det är ett så stort steg för mig, men jag är sjukt glad att jag har möjligheten att faktiskt göra det. Det är inte alla som har möjligheten att flytta någon annan stans. Just nu så känner jag och Kevin att vi har möjligheten med tanke på att vårat jobb är flexibelt plus att vi inte har några barn eller något annat, vi är väldigt fria och det måste vi utnyttja medans vi kan.

ÅÅÅÅH SÅ NERVÖS ÄR JAG! KAN DET BARA BLI TORSDAG NU?! 😀 😀 😀

Lämna en kommentar