Om mig

120529_Tanja_0615TANJA FYLKING

Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år.

Idag lever jag i en samborelation med ” Kärleken” Lars Andersson och bor i Gamla Stan i Stockholm. Jag är en stolt mamma till mina två söner Kevin och Figaro. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016).

Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och företaget Fabulous & Strong.
Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm
Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna pr-event.
På ”PT Studio Enskede” erbjuder jag privat personlig träning Mån, Tis & Torsdagar(Finns att boka via FB sök på PT Studio Enskede)

Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för det världskända varumärket Betty Barclay med området Sverige/Finland.
Jag älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätta mig en dag.
På min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger.
Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga).
Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på

tanja.fylking@gmail.se.

Följ mig gärna på Facebook
https://www.facebook.com/tanja.fylking
eller på Instagram #tanjafylking

Vi hörs! Tanja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.