Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Bäst att passa på !

Sakta men säkert så börjar min PT verksamhet att rulla igång igen efter alla semesterveckor. Skönt med en mjukstart då jag fortfarande är inne i en lugn fas i kroppen( såkallat semestermood).

Tar varje litet tillfälle att njuta av solen och värmen☀️Som idag när jag fick en lucka…..

37F080FD-06AA-4DED-A004-F7255766C0B9
Som den solälskare som jag är så gäller det att passa på och bunkra D vitamin;)
Skall väl erkänna att nätterna är ngt svettiga i Gamla Stan. Husen men sina tjocka stenväggar är rejält uppvärmda nu och inte en tillstymmelse till vindar kommer emellan husen. Men jag skall verkligen  inte klaga, snart är hösten och kylan här igen.

Nu är det dax att skaka av filten, ta mig hem för en dusch och återgå till kvällspasset med PT kunder och Torsdagens Cirkelträningspass.

Vi hörs!

One thought on “Bäst att passa på !

  1. Har följt dig ganska länge, men tycker den är tråkig när du uppdaterar så sällan. 2 månader mellan inläggen nu under sommaren. Tack för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.