Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Kan man förlåta ett sexköp?

Ja! det blev ett turbulent känslomässigt avslut på förra veckan och även denna veckans samtalsämne har varit dedikerat PAOLO Robertos klavertramp (Sådan jäkla osis att han åkte fast första gången och allt….då den chansen är en på miljonen enligt Leif GW Person) Nej jag tror personligen inte riktigt på den storyn att det skulle vara första gången, men behåller mer om dom tankarna för mig själv.

Fördjälvligt är faktiskt ordet och jag får inte ihop hur man som den desiplinerade superentreprenör han varit, valde att offrade ALLT detta genom att köpa sig olagligt sex. Jag vet att Prostitution har funnits i alla tider och kommer förmodligen även att göra då det fortfarande är tillåtet i nästa alla andra länder. Och Paolo är verkligen långt ifrån ensam om att nyttja prostituerade kvinnor, minst en av tio män gör nämligen detsamma.
Dock blev nu PAOLO en galijons figur som fick bli ansiktet utåt för något riktigt smutsigt och samtidigt som han erkände sin skit ( medans många nekar) så rasade hela hans imperium. Ett framgångsföretag som även hans tidigare Fru varit en stor del av.
Egentligen är det henne och barnen som jag ömmar mest för. Han förstörde nämligen inte bara sitt eget liv utan även deras….

När det kommer till dom prostituerade kvinnorna så är det självfallet bedrövligt att vi på 2020 talet inte kommit längre. Men sålänge det finns köpare så finns det också säljare, detta oavsett att det är olagligt eller ej. TALITA gör ett fantastiskt arbete för att hjälpa de utsatta kvinnorna och med nya lagar och skärpta regler så kanske även vi kan minimera prostitutionen. Det känns ju ganska orimligt att man får böter för sexköp på samma sätt som en fortkörning eller liknande.

Ja det finns mycket att säga om ovan men jag skulle vilja avsluta detta inlägg med en fråga.
Kan man förlåta att ens partner köpt sex?

1FF40CA4-A0CA-42C6-92C4-3A2EE4777EA7
Magisk kväll när vi anlade bryggan på Sundholmen igår och nu skall vi njuta av en riktigt skön långhelg här;)

Kram

5 thoughts on “Kan man förlåta ett sexköp?

  1. Många kvinnor är omedvetna om deras mäns sex köp/otrohet.. Många kvinnor skulle inte tro att deras man skulle vara/göra.. Ack.. Så fel.. Otrohet sajten existerar väl än! Kärlek är som med blommor.. Om du inte vattnar blommorna dör dom och detsamma gäller kärlek.. Människor glömmer, har inte orken och spänningen är borta! Arbete aktiviteter handling, jag går till mig själv som singel.. Jag vill inte ha en man som inte längre bryr sig! Som tappat gnistan och inte längre doftar gott, sköter hår och ökat 15 kg.. Jag läste vad en man skrev.. Den jag träffa är den kvinna jag blev kär i.. Underbart att efter många år tillsammans vara lika kär och längta hem efter arbetet:) ) kramar

    1. Vi får heller inte glömma! Många par får det bättre efter en otrohet.. Glömma förlåta är en viktig regel! Alla gör vi misstag och många otroheten kommer (tror) jag genom alkoholen.. Jag skulle förlåta om jag hade en 110% man.. Och en ggr

  2. NEVER att jag skulle förlåta min man för sexköp eller ”vanlig” otrohet! Finns inte på min karta!
    Tack för din trevliga blogg!

  3. Det kan ju tänkas att en person som gör det har lite annat mysko igång som också som påverkar hur det hela uppfattas. Relationen kanske ändå inte var helt fantastisk. Kanske till och med på gång att helt krascha. Förlåta det mesta kan man nog göra, även en sådan här hemsk sak.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.