Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

30 dagars utmaningen är antagen !!

Dagen D är här och igår kickade jag och kärleken igång med våran utmaning. Kändes helt ok och efter min roliga överraskningshelg med massor av gott så var vi faktiskt taggade på att köra igång.
I föregången inlägg kan du se vad vi gjorde för kul i helgen 😉

Utmaningen bygger på träning i 30 dagar samt så går vi på ett kostschema där jag äter 1500 kalorier och Lasse 2200 kalorier,  detta är uppdelat på 5-6 måltider om dagen. Träningsprogrammet innefattar 45-60 min träning som innehåller både styrka och kondition. Under dessa dagar är alkohol och allt utanför kostschemat strikt förbjudet.
Jag har gjort detta program flera gången tidigare och vet hur effektivt det är. Men det är många år sedan sist och jag har inte riktigt sett möjligheten att fullfölja programmet då jag rest mycket de sista åren. Men nu är det ju slut på resor och festligheter för en tid framöver tack vare Coronan så då såg jag möjligheten till att köra en tuff månad. Med förhoppningen om lika bra resultat som tidigare (ca 5 år sedan). Jag tillhör en aktiv typ av person då jag till vardags tränar ca 3-4 dagar i veckan men även jag behöver utmaningar för att komma vidare med min träning. Så nu lagom innan sommaren är här så vill jag” Shape up ”lite. Det är också väldigt roligt att min sambo valt att vara med på denna 30 dagars fitness fight :)

Jag kommer att bjuda på före och efterbilder samt låta er följa min resa under dessa 30 dagar.

Som alltid så är jag lite  ivrig i starten, blev ett tufft träningspass dag 2.
EA1ABA90-5C2E-4193-8E0C-E0FB093A5F40

Och fokus av superplanering av matlådor  kommer att bli min kommande vardag. Välkomponerade rätter var tredje timma kräver sitt engagemang….

056D20CB-2E66-4426-BB18-804311EA7434

One thought on “30 dagars utmaningen är antagen !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.