Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Gert i karantän! Faderskap på distans ..

Det är tuffa tider där vi alla blir drabbade och även om jag i de flesta lägen försöker vara positiv så råder det såklart en viss oro även hos mig eller rättare sagt oss.
För 50 dagar sedan begav sig Gert & vännen Runo ( även han tillhör riskgruppen) till Kobben i Skärgården.
Såklart bästa tänkbara karantän stället då det är en pytteliten ö med endast 7 tomter på och man kommer endast dit med egen båt. När herrarna begav sig dit trodde vi nog att allt snart skulle vara tillbaka till det normala, men ack nej!
Det kommer enligt alla experter att dröja ett bra tag innan riskpersoner vågar sig till det normala igen.

Jag och Gert har haft en mycket välfungerande delad vårdnad sedan skilsmässan och även om första tiden var tuff så har vi idag en väldigt fin relation till varandra. Så även Gert och Lasse. Att Gerts hälsa är viktig ( som riskperson) i denna Coronatid är det inget tvivel om och då flytten för Gert gick till kobben, så gick Figaros flytt till oss i Gamla Stan. Det som vi kanske trodde skulle bli tillfälligt i några månader ser nu också ut att bli mer permanent året ut.
Figaro saknar såklart sin pappa väldigt mycket och det gör rejält ont i mitt mamma hjärtat när de båda träffas på distans utomhus på vårt lantställe ( som fantastiskt nog ligger väldigt nära kobben) UTAN att få kramas….

Figaro vet och förstår såklart varför men jag ser att längtan efter pappas famn är väldigt stor. Han pratar ofta om hur han och pappa brukar dricka te och kolla fotboll ihop, som är deras far & son grej.
Dessvärre kommer det att ta tid innan detta kan bli verklighet igen. Tack och lov så finns det FaceTime så att dom trots allt kan prata och se varandra varje dag:) Faderskap på distans med andra ord.

Ja livet har verkligen kastats om för oss alla på många olika sätt och fast jag försöker att hålla mig cool och  inte vara orolig , så blir och är jag det ändå.  Allt är så galet ovisst!!! Och vi har ingen aning om vad som väntar runt hörnet.

F8745FD3-22D1-4464-8713-E137626D185B

Men en sak vet jag och det är att jag lever med en fantastisk man som stöttar i ALLA lägen. Han lyfter mig när jag är låg, glädjs med mig när jag är glad och finns ALLTID där för mina barn, och nu extra mycket för Figaro.
Älskar DIG verkligen gränslöst!

Tanja Fylking och Lasse Andersson. Porsche Center Örebro arrangerade racingevent på Gelleråsen Arena i Karlskoga. 2019-08-27. (c) Hans Shimoda / TT

4 thoughts on “Gert i karantän! Faderskap på distans ..

 1. Så fint skrivet. Så FINT att en skilsmässa kan funka så – det är ju så man vill för alla.
  Jag har ingen erfarenhet – tillsammans med min man sen -84 och gifta sen -88 men jag förstår.
  Man kämpar på – allt är inte en dans på rosor – men jag fick två nya rosor i januari och mars – blev först mormor och sen farmor. (Jag/vi har tre barn.)
  Galet, konstigt, overkligt, fattar inte men är såååå tacksam.
  Och vi alla är – peppar, peppar – friska.
  Stor kram!

 2. Så fint skrivet. Javisst är det en konstig tid vi lever i. Vi vet verkligen inte vad som blir följderna av detta. En sak är jag säker på att alla får tänka till. Både ekonomiskt och handlingsmässigt. Strukturen kommer att ändras. Vi får alla lära oss att inget är självklart utan att vi själva gör en insats. Kanske blir det slut på slit och släng samhället,att man istället är nöjd med det man har och det man kan åstadkomma. För min del är jag så nöjd att kunna bidraga till samhället med att arbeta som sjuksköterska även om jag får jobba med Corona patienter. Mvh från en som är ganska nöjd med livet.🌺🌹🌷🌼🌻

 3. Världen har verkligen blivit uppochner – vi får kämpa vidare – och tyvärr måste vi fortsätta hålla avstånd! Fint skrivit och hoppas att dom snart får ha sin far och son träff ❤️

 4. Så fint skrivet. Ja, det är sannerligen märkliga tider. Ovissheten över vad som komma skall är den största utmaningen, förutom förstås att få bukt med själva viruset. Att följa myndigheternas råd är dock inte så svårt tycker jag, eftersom alternativen kan vara mycket värre. Viktigt att vi ger varandra stöd och mental närhet för att orka kämpa vidare. Ni är så fina tillsammans. Sköt om er och håll er friska! Varma kramar 💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.