Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Semestra i Sverige

Det nalkas sommar och det är mycket prat om hur och var den skall spenderas ? För oss som fortfarande kommer att ha semester i sommar så känns det ganska självklart att vi skall börja med att gynna och se om vårt eget land. Sverige är så otroligt vackert och det finns ju massor av härliga guldkorn att upptäcka.
Hörde att det redan nu är ett enormt tryck på att hyra stugor mm så det verkar som om många glädjande nog anammar detta.Jag har många vänner som kämpar med hull & hår för att överleva denna bistra tid och jag håller alla tummar och tår för att dom ORKAR hålla ut ännu en tag. Det kommer bättre tider och tillsammans kommer vi att kunna få detta land på fötter igen. Men var och en av oss har faktiskt ett ansvar.På sommaren brukar jag & familjen ta en liten resa typ i Europa och sedan brukar vi njuta av lantluften på ön.
Denna sommaren har vi bestämt oss för att bli kvar hemma och istället utforska Skärgårdens små pärlor. Det kommer även bli någon resa ner mot västkusten för att hälsa på familjen och om resor tillåts så blir det nog även en tur till Dalarna och Garpenbergsslott ( bilden ovan, som drivs av våra vänner John & Cilla).
Jag upptäckte Dalarna ordentligt först förra året och det landade varmt i mitt hjärta :)

Hur ser din sommar och dina planer ut? Ge gärna tips på några av dina guldkorn……

SWEMESTER2020 är ett ideellt initiativ till förmån för besöksnäringen, kultur och föreningslivet i SVERIGE🇸🇪
Ge ditt löfte-Semestra i Sverige hela 2020 och hjälp OSS att sprida budskapet genom att dela mitt inlägg och använda #swemester2020 i dina kommande instagram inlägg.

Tack på förhand❤️
#tanjafylking #garpenbergsslott @garpenbergsslott @petit.hotels #swemester20201D738B43-7E0C-4663-9A6B-AE00C464E6CE_1_201_a

3 thoughts on “Semestra i Sverige

  1. Gokväll!

    Bor i hjärtat av Dalarna, finns Ossianer av dom mest vackra pärlor här att se <3
    Trots att vi bara bor 4 mil bort så var Norns Bruk utanför Hedemora så magiskt vackert & första gången vi besökte det idag, ett gammalt Järnbruk i så vackert bevarade omgivningar <3 Kapell & vackra gamla byggnader, historiens vingeslag… om somrarna med servering!
    Kram kram <3

  2. Eftersom vi har husbil, så semestrar vi i Sverige. Vi håller oftast till på de mindre gemytliga campingarna.

    Ha en fin tisdag.. // Annelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.