Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Hemkört är bäst! Ingefära & gurkmeja shot

Det verkar råda pysselstuga i de flesta hem just nu? För sällan har det väl bakats, trädgårdsfixats, rensats & renoverats  som i dessa Coronatider. För vad skall vi göra med all tid som vi plötsligt får över?
Skall erkänna att även jag har onormalt mycket tid över och jag njuter faktisk av det. Att för en gång skull hinna med det där lilla extra.
Igår hann jag tillexempel att göra något som jag länge tänkt, koka egen Ingefärsshot! Den blev i Tanja Style då jag ville ha med ytterligare en viktig ingrediens Gurkmeja. Om du googlar på dessa två råvaror så kommer du snabbt att inse att dom är bra för i stort sett ALLT. Gott blev det också även om den är lite stark.
För dig som vill testa så kommer mitt magiska recept HÄR.

Koka 200 g riven färsk ingefära & 1 liter vatten, lite svartpeppar & chili  i ca 20 min. Tillsätt sedan 1/2 dl honung, saft från 2 citroner och 2 msk Gurkmeja. Sila och Låt stå tills det svalnat. KLART;)

087C010A-8011-4956-AC7C-35BAFEB336C5 940AEADA-0CB0-4FE5-A06E-DC08D459D3E0 9187843C-AC7C-45EB-A6C5-A5C8049B1690

Ta en Shot varje morgon :)

Och ge mig gärna feedback på receptet eller om du vill dela med dig av ditt favorit recept.

41BF99DF-72EF-425D-8361-D0F7DFBF25B0

One thought on “Hemkört är bäst! Ingefära & gurkmeja shot

  1. Nej, nej, nej!
    Inte skala ingefäran och framförallt INTE koka! Allt försvinner förutom smak. Max 60 grader under dom 20 min som ingefäran ligger i vattnet. Grovriv ingefäran MED skal kvar. Gurkmejan bidrar nog till fin färg, men inte så mkt mer tyvärr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.