Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Solenergi & Torkad Ramslök

Jösses vad välkommen solen är! I allt detta deppiga och kalla klimat( både fysiskt och psykiskt) så är solen verkligen en räddare i nöden för mig. Att vakna upp till ljuset( sover aldrig med fördragna gardiner) är underbart och jag kastar mig gladeligen ut på en rejäl morgon PW för att väcka kroppen. Idag blev det till och med kortärmat och keps, både för att skydda huden och få lite färg på den numera blåvita kroppen.
70A65FF9-B6C3-41F4-9DC3-E5E1DBC5526D

Onsdag är lika med jobb hemifrån och som PT är det först och främst mitt välmående som gäller( träning) , därefter är det kontorsgöra och idag skall jag göra lite ärenden för Figaro. Stackarn har fått problem med sin häl då han tränar mycket fotboll. Fyra träningar i veckan och matcher varje helg sätter sina spår på honom. Har nu fått hjälp av min gode vän och tillika ortoped så jag hoppas att vi råder bot på hälen snarast.
84491CC3-C9DF-4129-AD9B-970E473BC89F

På hemmafronten torkas det nu Ramslök för glatta livet. Så lyxigt att ha denna kryddan resten av året. Torkad så använder jag den i all typ av matlagning då den nästan har en mildare smak av vitlök. Gott i sallader, matigt bröd, risotto och Ramslökssalt är ju fantastiskt. Då blandar jag flingsalt med torkad Ramslök.
Torkad Ramslök i ugn

Ugn 100 grader i ca 60 min.
Lägg ut bladen enligt bilden och låt torka i ugnen( helst varmluft)

Därefter smular du ner dem i önskade storlek i en snygg burk. Här har du sedan en grymt uppskattad gåbort present.

886E5897-3344-4523-854E-0424849EB7E8

One thought on “Solenergi & Torkad Ramslök

  1. Åh nej, är det hälsporre? Har också haft det flera gånger. Bästa behandlingen fick jag av en sjukgymnast som just hjälpte många fotbollsspelare- kylsprej.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.