Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Hemmaträning inte att underskatta…

7DC3631E-7410-43A2-8C22-457A20786371 2682954F-1D5E-44C5-A8A7-8AE552F123E4

Det här med disciplin till att träna hemma kan vara svårt. Tycker själv egentligen att det är skönare att gå iväg till gymmet och avsätta min tid. Då jag idag har tillgång till eget gym tre dagar i veckan så passar jag ju på att träna där, men idag Fredag så blev det hemmaträning istället. Brukar generellt gå till SATS på Onsdagar & Fredagar men känner inte att det är läge för att besöka dom stora gymmen ännu.
Nix! Ett svettigt intensivt hemmapass på 25 min blev det istället.
Idag blev min träningskompis en kettlebell 12 kg och jag gjorde en cirkel av följande övningar och körde 3 Varv :)
12 st Diagonala Kettlebell marklyft med axelpress högerarm + 12 st vänster arm

12 enarmsrodd höger + 12 vänster

12 upprätt rodd

12 knäböj med kettlebell på höger axel + 12 på vänster axel

12 enbens marklyft höger + 12 på vänster

 

Happy Friday;)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.