Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Körsbärsblomning & Uteservering

 

Jag skulle ljuga om jag sade att jag var lugn och tillfreds i dessa tider! Min oro för framtiden är såklart konstant och jag följer nyheterna slaviskt nu. Utlåtanden och nya experters expertis avlöser varandra och ju mer jag lyssnar ju större blir min oro. Månader inte veckor är Stefan Lövens ord och om det vore allt så skulle jag känna mig Ok, men vad kommer efter allt detta? Där finns min riktiga oro.
Men under denna resans gång så MÅSTE det jobbas vidare och modet måste hållas uppe, jag har både jobb och klienter som behöver min hjälp. Vilket jag är oerhört tacksam över!
Igår hade jag och kärleken en arbetsdag hemifrån där vi startade dagen med ett träningspass med våran personliga tränare PT Henke. Att träna i dessa tider är för oss superviktigt och det känns skönt att vi båda är lika inställda till aktivitet. Detta gjorde nämligen att vi även tog oss ut på en eftermiddags Powerwalk och vi tog turen kring Kungsträdgården där körsbärsblommen nu står i enormt vacker blom.
Normalt brukar här vara ett myller av folk men igår var vi nästa ensamma…..

6B908885-A2A2-435D-8179-436CE4154617 552AFCED-75FD-499F-BC91-AA10B1548080 57B7B739-756F-4821-A281-B04227BAFF14 C375BDDB-4C06-46BD-909E-6BB1EC6350E8 230B8BDC-D2D3-4BFB-9CB6-E991D23BAA88 507A6666-4FF4-4921-B6DE-E34396C4B8E0

Denna powerwalk kanske inte fick den nyttigaste avslutningen men ack så trevlig. Det var min kärlek som föreslog att vi skulle pigga upp en deppig vardag med något lyxigt. Sagt och gjort! på en mysig uteservering i Kungsträdgården tog vi en riktigt smarrig Iriscoffe & en rawfoodboll. Kändes lite busigt, men nog så välbehövligt…. Små trevliga utsvävningar är vad vi behöver just nu och det känns även viktigt att gynna restaurangerna runt omkring oss.

Vi Hörs! T

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.