Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

En present från glada 70 talet

Idag vill jag börja med att hylla min Älskade sambo & livskamrat på fördelsedagen.Du är verkligen kärleken i mitt liv och jag är så oerhört tacksam över att våra vägar korsades för 5 år sedan. Love You❤️ Lars Andersson
Bilden nedan är den första bilden på oss som ett par och jag minns lyckan som om den vore igår. Idag är det din födelsedag och jag har faktiskt coronaviruset att tacka för att jag kan tillbringa denna dagen tillsammans med dig. Egentligen var planen någon helt annan då jag i skrivande stund skulle suttit i bilen med ett gäng glada tjejer och styrt kosan mot våran efterlängtade träningshelg i Fjällbacka. Men som allt annat just nu så fick vi ställa in den och skjuta den på framtiden. Inget ont som inte har något gott med sig. Nu blir det fira dagen lång och vi kommer tillbringa helgen på vårt älskade skärgårdsställe med goda vänner.

F6F8EEAC-68CA-40D7-8BA6-832B929C1E84

Under 3,5 års tid har Lasse pratat om den magiska lergrytan som han vill att vi skall köpa. Själv fattade jag inte vad han pratade om för gryta med det gjorde dom på butiken Cordon Blue (stor köksbutik)på Vasagatan i Stockholm.
– Åh den gamla klassikern kvittrade damen bakom kassan och kom fram med RÖMERTOPF, kan det vara denna ?
Ingen aning säger jag, men säkerligen! Den tar vi ……
Hon berättade lite om Lergrytan och att den var väldigt populär på 70 talet (typ när jag föddes:).

Känner du till den ? och kanske har du något favorit recept du vill dela med dig av ?

Gulp!!! Dyr som satan var den också men mannen i mitt liv är självklart värd den och det var kul att se hans lycka när han öppnade paketet i morse.

Jag själv och grabbarna ser MYCKET framemot alla goda måltider som han under många år utlovat:)

2F4CD927-6C78-42B2-9139-2035878B6BAE 293C4B68-417A-4DA0-937B-99C2A0C6B0C2

Så nu min älskling finns det inga ursäkter till att inte laga middagar…..

Skall väl inte skryta med att det blev en brak födelsedagsfrukost direkt, du ser min tallrik ovan….Ha ha
Men imorgon utlovar jag nybakt bröd på landet och receptet kommer här på bloggen.

Go Freda!!!

3 reaktioner på ”En present från glada 70 talet

  1. Släng i vad som helst och det blir supergott och saftigt! Den ska blötläggas först typ 30 min. Kyckling, kött och grönsaker. Anything . Jättegott och praktiskt 👍Jag har haft en sån i åratal, men nu är den i sällare marker. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.