Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Testar studier på distans…

Rörigt värre i vår värld och vi vet inte vad morgondagen kommer att bjuda på. Planer och planera är ord som inte riktigt funkar. Figaros skola testade idag distansstudier då vi inte vet huruvida grundskolan skall stängas eller ej. Man säger att det inte skall ske idag men vad som händer framöver har vi ingen aning om. Måste ge Futuraskolan/Bergtorp i Täby en riktigt stor eloge för god och löpande information i dessa förvirrade tider och i allt elände så tycker jag faktiskt att det var lite coolt att se hur läraren guidar elever via cyberspace. Jag hoppas personligen att förskola och grundskola skall fortsätta sin skolgång, men i mindre klasser. Finns  ju både hotell och övriga lokaler som står tomma och behöver omsättning . Att stänga ner känns inte som en lösning enligt mig, låt föräldrarna själva ta dom besluten och ge barnen möjlighet både till distansstudier & vanlig skolgång. Tänker även på de barn vars enda trygga tillvaro är just skolan.
4EE75E2D-D678-41A9-B52D-7AB0FA486C46

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.