Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Rör på Dig och aktivera lyckohormoner!

E25E41F3-7927-49F9-865A-53E7C34E5408

Jag vet och har all förståelse för att lusten till träning just nu kan tryta rejält, för vi har ju viktigare saker att tänka på. Men jag vill verkligen uppmana till aktivitet och träning extra mycket i denna svåra tid. Inte för att vi skall hålla oss snygga med magrutor och pumpade biceps, NEJ, endast för att du skall vara så stark och frisk som bara är möjligt och för att det faktiskt får dig att må bättre.
Träning och aktivitet där vi ökar pulsen något skickar nämligen ut LYCKOHORMONER i kroppen och vem behöver inte det ? Framförallt nu!!!!!
Säkert har du hört talas om ämnen som Serotonin(som förmedlar en känsla av tillfredställelse och lugn) Dopamin ( ger oss en belöning i form av välbefinnande, glädje &motivation)
Noradrenalin(gör att vi känner oss aktiva och pigga) och slutligen
Endorfiner (som dämpar smärta och ökar välbefinnandet, kroppens egna fantastiska morfin)
De spelar alla en viktig roll i den mest påtagliga koppling mellan fysisk aktivitet och hjärnan
” MAN BELÖNAS MED EN KICK OCH MÅR BRA AV RÖRELSE”

Så till ALLA er som jobbar hemifrån(och från era resp företag också såklart)
Släpp jobbet någon gång under dagen och ta dig ut på en Powerwalk eller till närmaste utegym.

Med smittorisken som råder nu så försöker jag i mesta mån att röra mig utomhus. Så det blir Powerwalks när jag jobbar hemifrån och många raska promenader till och från jobbet,(Enskede- Gamla Stan) och i nästa vecka kommer jag att dra igång med gruppträning (som i nuläget är inställd)utomhus i Margareta Parken ENSKEDE.
Samt så har jag har en PT studio där jag både tränar själv samt mina PT kunder (endast en person i taget).

I min Facebook grupp för mina kunder jobbar jag med att peppa till rörelse och dom som är med i gruppen är grymma på att hjälpa till :) Tillsammans försöker vi hjälpa och stötta varandra !

Med en stark hälsa så orkar vi mer, Kram  T

2 reaktioner på ”Rör på Dig och aktivera lyckohormoner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.