Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Stötta Sverige!!!

Det är Corona på allas läppar nu och det är extremt svårt att ens försöka prata om något annat än just detta.
Alla drabbas vi mer eller mindre av denna globala jätte kris. Att hjälpas åt och hålla oss starka i detta är och kommer att vara A och O i dessa svåra tider. Skall vi se till vårt land Sverige (och självklart alla andra länder)så kommer det att ta tid att bygga upp allt som raserats på ett ögonblick.
Men TUFFA tider vara INTE för evigt, men det gör tuffa människor!

Så när coronaviruset är över, gör en god gärning resten av 2020 och mer därtill. STÖTTA SVERIGE och håll din semester i Sverige, ät på restauranger i Sverige, bo på hotell och lev ditt liv i Sverige.
Ta semester i svenska sommarhusen och upptäck vårt vackra land. Köp svenska varor. Gå på konserter, teater och andra kulturarrangemang. Stöd de företag och föreningar som har haft det svårt på grund av brist på omsättning. Det ska jag göra😀 Dela gärna detta inlägg och sprid budskapet STÖTTA SVERIGE

Glöm inte att vi redan nu kan göra mycket genom att stödja föreningar och företag, beställa mat från restauranger och ställa upp med hjälp såsom att handla åt riskgrupperade personer , organisera och hjälpa till med mindre barnomsorg för de som har högprioriterade arbeten och mycket mycket mer.

Bjuder på några magiska bilder från vårt underbara skärgårdsställe som vi förövrigt kommer att öppnas upp extra tidigt i år. Kan inte tänka mig ett bättre ställa att få tillbringa den ofrivilliga Cronaledigheten på.

E1961A78-FF3C-4920-8B6C-869822877809 FA133180-3511-43A2-976A-A853539DC21D 6F57D0BE-7241-4CE0-B7ED-8BC8913340E5

Cyber kramar, Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.