Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

En fin hjärtansdag med överraskning på sängen!

 

Sitter med ett sjuhelvetes ryggskott och fick boka av alla kvällens PT kunder. Ja livet denna Tisdagen kunde nog verkligen varit bättre men men…. Får istället blicka tillbaka på Fredagen och Alla hjärtans dag som jag och kärleken firade på bästa möjliga sätt. Jag hade kvällen innan fixat både blommor och choklad till mina två hjärtan Lasse & Figaro som befann sin hemma och det tredje hjärtat Kevin fick ett kärleksfullt sms.
Blev själv rejält tagen på sängen när min kärlek överraskade mig med en fin present från Victoria´s Secret, log lite åt innehållet och ställde mig frågan,  vem av oss som kommer uppskatta presenten mest :)
Ett superfint nattlinne blev det, men det är nog lite för sexigt för att visas upp här.

D49A6B29-3E32-4757-A1A2-31E92BF1771F

Efter en mysig morgonstund så begav vi oss till gymmet och körde loss med både styrka och högintensiv träning. Jag älskar verkligen våra dagar när vi tränar och svettas tillsammans…..
Tänk vad livet ändras snabbt, just nu får jag ont bara av tanken att röra mig:(

5FA2D8ED-7C8C-40D4-B95B-74E87AE409DC

Kvällen gick i vänskapens tecken då vi hade bjudit hem våra goa vänner på middag och vad passade väl bättre denna hjärtans dag än att bjuda på lyx al la lyx i form av Blinier med ryskkaviar :) Blev uppskattat kan jag lova!
Den ryska kaviaren ” Beluga ” köpte jag och kärleken i Budapest för några månader sedan och ett tips om du gillar just rysk kaviar är att köpa den där (halva priset nämligen).

11FF512D-F131-406E-8A2E-3BD37F6B9D1A

Bästa gänget! Tack för en magisk kväll Camilla Grebe & Micke, Lotta & Petter Lidbeck, Maria & Christer, Min Kärlek och till mästerfotografen Figaro Fylking

32E22984-65EF-4ED3-9E70-FE770F5FDB72

Blinier gjorda i våffeljärnet, Beluga Rysk Kaviar, smetana, rödlök och toppat med vegetabilisk tång rom. Detta serverade vi med en Beluga Vodka snaps och champagne. Blir liksom inte bättre än så :)

48B96C81-3A69-4270-8610-AF034F6E404A E476957D-2A2E-4CEE-BAC9-CF4A1FDA5C32B03E1FD6-AF34-4C81-9F94-50FA7CAA28AD

Ett magiskt fint ögonblick på mig & Lasse fångat av vännerna Maria & Christer. Att bli kramad så underbart och kärleksfullt är helt fantastisk och jag är verkligen en lyckofigur.
B8CA91F8-B833-4284-903C-96B038CD11E8

En ynnest att få ha även detta hjärtat på plats en dag som denna, fina fina Figaro :)
9CA8E580-E609-4AC5-9E63-3A03D84655C0

 Imorgon skall jag försöka jaga tag i en naprapat som kan hjälpa mig…..

Vi hörs!

En reaktion på ”En fin hjärtansdag med överraskning på sängen!

  1. Wow, ja hem till er är det nog inte helt fel att bli bjuden 😀

    Hoppas att du blir kvitt ditt ryggskott. Glömmer aldrig när min make hade ett för si-så-där 12 år sedan.
    Han orkade inte vara stilla, sitta eller ligga. Goast för honom var att gå, så han var ute både dag och natt och gick.

    Lycka till.. // Annelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.