Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Totalt hjärnsläpp!

 

 

Detta är kanske dagen då jag skulle lagt mig på kudden igen och somnat om!!! Herregud vad jag har varit vimsig idag….
Började med att jag skulle gå till banken och aktivera mitt mobila ID på min nya mobil, vilket jag inte lyckades fixa själv på hemmaplan. Jag bor nästa granne med banken så därför var det ganska enkelt att bara kila in och få hjälp direkt. Problemet var dock att när jag väl skulle aktivera mitt kontokort som är kopplat till kontot så glömde jag helt bort min kod. Hur är det möjligt??? Puts väck ur minnet??? En kod som jag haft i 10 år ?
Gjorde två tappra försök och vågade sedan inte fortsätta….
Fick då rådet att gå hem och hämta passet som är en starkare identitet är min legitimation, hann inte idag så tänkte ta det imorgon.
Under eftermiddagen trodde jag dock att jag hade kommit på det rätta lösenordet så väl på ICA så tänkte jag att jag testar en sista gång. OCH vad tror du hände???? FEL KOD = Spärrat kort
Herregud jag orkar inte…..
Har nu beställt ett nytt kort och hoppas på snabba ryck från banken då jag behöver göra endel inköp inför helgen.
Visste du föresten att man kan beställa kontokort med eget foto på ? Kul idé så på det nya kortet kommer att prydas med mina älskade söner (använder bilden nedan)
Inget ont som inte har något gott med sig alltså:)

Dundermiss nummer två idag var när jag och Figaro skyndade till hans Tandreglerare ”En månad för tidigt” 12 Mars var tiden och vi släntrade alltså in 12 Feb…..Stackar Figaro som missade veckans bästa lektion i hemkunskap där dom dagen till ära skulle baka smulpaj. Kan säga att han just då blev lite missnöjd över sin virriga mamma, men det gick snabbt över då vi fick en mysig eftermiddag istället.
Ja ibland blir dagen inte riktigt som man tänkt sig.


E0AFA8C7-06EE-42F6-8D2F-C1436807BFB8

3 reaktioner på ”Totalt hjärnsläpp!

  1. Är nyfiken på en sak som ever för privat men: Har du någon gång önskat att du o L fått ett gemensamt barn? Eller hur har du tänkt / resonerat kring det?

    1. Hej Caroline,

      Intressant fråga som vi faktisk också har pratat kring och konstaterat att vi båda gjort tiden som småbarnsföräldrar och att vi anser oss för gamla för att börja om. Hade vi träffats tidigare (typ för 10 år sedan) så hade vi nog gärna velat ha ett litet kärleksbarn men nu väntar andra äventyr för oss (att leva livet med resor mm) och vi kan faktiskt se fördelarna med att ha stora vuxna barn.
      Hoppas detta var svaret på din fråga:)

  2. Hände mig med fast med Pin-koden på telefonen. Har haft samma hur många år som helst. Plötsligt en dag var den borta ur minnet. Det löste sig enkelt genom operatören iofs, men jag fattar inte att den bara försvann. Ibland behöver man bara tänka på ngt annat ett tag så kommer det tillbaka, men den här är fortfarande lika borta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.