Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Mot fjällen….

Bilen är packad till bredden och vi styr nu kosan mot fjällen, närmare bestämt Sälen. I dagarna tre skall vi tillsammans med goda vänner hunsera i Bjönvillan och bara njuta av skön gemenskap, god mat och förhoppningsvis även få uppleva lite skidåkning. Vädret har väl varit lite si och så däruppe men för min del är den stora behållningen att få umgås i goda vänners lag och med detta sällskap blir det ALDRIG tråkigt:)
Då kärleken är lite inne på att byta bil till en Porsche Cayenne Hybrid så har vi fått möjligheten att testa denna skönhet.
Gissa om rallyföraren mår gott bakom ratten ?
D7590FE3-E3D8-4AE4-8C99-533EC9E216E1 28A1E7A2-014F-4EBD-B586-4414C2BB29AF
Så om vi kommer fram hela och utan att ha hamnat i fängelse för fortkörning så kommer det en uppdatering:)

Vi hörs!

2 reaktioner på ”Mot fjällen….

    1. Hej Marie,
      Min jacka är från varumärket ”Hettemark” ett Svensk klassiskt märke som funnits i typ 70 år. Googla på Hettemarks så borde du hitta återförsäljare. Jackan är köp denna säsongen så det är helt NY :) Lycka till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.