Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

En intensiv och fantastiskt givande utbildning!

OJ OJ OJ vilken galet kul helg jag har haft. Det har tagit några dagar för mig att samla ihop mig då det tagit på krafterna med all ny kunskap. Men nu är energi på topp igen och jag är så laddad inför mitt nya kall.
I Lördags drog alltså intensivkursen med Stockholm Massage Academy igång och det var verkligen gasen i bott redan från start. Sällan har jag skådat en lärare med så mycket entusiasm och förmåga i utlärning som Stefan.
På ett extremt humoristiskt och lärorikt sätt har han under två dagar delat med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Vi har skrattat, pluggat och masserat dagarna i ända och vi har lärt oss sååå mycket.
Nu kvarstår bara övning, övning och övning !!
Vad jag inte hade räknat med var att jag skulle bli så biten av detta med massage. Men jag fick en känsla av fullkomligt välbehag när jag i lugn och ro fick massera, något som uppskattas enormt på hemmafronten då Figaro och Lasse ingår i test teamet.

C2ECAA92-2FF1-4B69-AEBD-E19F2F8F285F

Bjöd Figaro på hans första massage någonsin och måste nog klappa mig själv på axeln lite. Killen njöt av fulla drag och orkade inte kliva av massagebänken utan stensomnade istället. Får väl anses som ett gott betyg?
Senare fick även kärleken en helkroppsmassage och konstaterade att jag lärt mig enormt mycket på två dagarskursen samt att det numera råder rejäl lyx här hemma.

A95026C8-F2CB-4A46-9805-0FEE30D69E4D

Nu har jag ca 100 timmars praktik framför mig innan jag får göra provet och slutligen få diplomet. Men jag har som mål att göra detta inom några månader så snart är jag förhoppningsvis Diplomerad inom Svensk Klassisk Massage och till hösten blir det en vidareutbildning:)

Är du sugen på att utbilda dig till massör? kika in HÄR

Vi Hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.