Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Ny skola, nya möjligheter…..

Idag är det en stor dag när sonen Figaro börja sin nya skola. Låter säkert lite konstigt då terminen redan är i full gång men vi tog ändå beslutet att testa denna nya skola.
Sedan 1,5 år så har Figaro gått i Europaskolan en Engelskspråkig skola som ligger granne med oss i Gamla Stan. En bra skola på många sätt men som saknar det som Figaro behöver mest, rörelseytor & lugn o ro. Sedan det nya året så är också all undervisning på Engelska vilket varit lite svårt.
Vi har under en tid funderat på detta med skolbyte för att få en lite lugnare miljö för honom, där möjligheten till raster utomhus även finns och för några veckor sedan fick vi nys om en idrottskola i TÄBY.
Inte nästgårds direkt men det går väldigt bra kommunikation med både tunnelbana och Roslagsbanan.
Du som följer mig här på bloggen vet säkerligen att Figaro har ett gediget fotbollsintresserade och tränar fyra dagar i veckan. När han nu fick möjligheten att komma in på idrottsskolan i Täby med inrikting fotboll så var det ingen tvekan. Flera av killarna i hans lag går också i denna skolan och idag gick han och bästisen Beppe till sin NYA skola.
Såklart var dom båda lite nervösa, men det var glada och förväntansfulla killar som spatserade mot sitt nya äventyr.
Kvar på perongen stod jag och Beppes mamma Terece och vinkade. Våran magkänsla är mycket god och vi tror och hoppas att detta skall bli kanon för våra aktiva killar.
Fortsättning följer……

59E78813-D799-4F65-B1AD-A1796D98D375

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.