Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Brända popcorn & felbokad bio…

Verkligen tur att detta inte var våran första date!!!! Blir full i skratt när jag tänker på den överraskning som jag skulle bjuda Kärleken på innan han åkte till Marrakesh.
Spontant så kom jag på att en liten surprice alltid glädjer och köpte då tre röda rosor, bokade biobiljetter och utlovade popcorn( då vi kör sockerfritt just nu). Och som alltid så är Lasse världens mysigaste att överaska då han blir så glad även över det lilla. Blommorna stod där så fint på bordet när han kom hem och han trodde nog först att det var jag som hade fått dem….:)

Efter en mysig middag hemma så stegade vi i god tid iväg till bion som började sent och jag såg verkligen framemot att få äta bions goda popcorn, gillar verkligen dem!
Glada i hågen och i god tid skulle vi checka in när vi får veta att våra biljetter INTE var giltiga, What???? Visade sig att jag bokat på fel ställe och inga fler filmer gick denna kväll. SUCK!!!!

Fick dock tillgodo kvitto och vi traskade lite besvikna hem igen. Ingen bio och inga popcorn:(  Väl hemma kom jag på att vi kunde poppa egna popcorn, dock saknades olja men jag tog olivolja och smör istället. Resulterade i två brända kastruller med popcorn som vi försökte njuta av medans vi tittade  ” På spåret ”  på TV.
JA det blev inte riktigt som jag hade tänkt! Men tanken var god och rosorna är fortfarande väldigt vackra;)

Tur att vi har varit ett par i 3,5 år och känner varandra ❤️

1573BB21-655D-4D0F-A3CE-8E55BC8F1641

2 reaktioner på ”Brända popcorn & felbokad bio…

  1. Tips micropopcorn 😊Men vad gulliga ni är. Lätt att det blir fel och att det inte var värre. En bekant till mig bokade en flygbiljett åt fel håll dagen före julafton. Hon hade bokat två månader i förväg och var mycket nöjd med det låga priset. Blev liiite dyrare när hon fick boka om sedan kan jag säga. Men hon hade ändå tur att det överhuvudtaget gick.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.