Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Grymma intervaller med AIRBIKE! Träning smittar……

Onsdagar är en av veckans bästa dagar för mig, den är nämligen tillägnad egenträning och arbete hemifrån.
Det har blivit en trevlig vana när jag och kärleken kilar iväg till gymmet på förmiddagen och kör ett konditionspass  tillsammans som vi sedan avslutar med en gemensam lunch.
Idag testade vi en ny maskin AIRBIKE! Jösses vilken mördarmaskin……!!!
Vi körde intervaller där vi drog på allt vi orkade i 20 sek och med återhämtning på 30 sek och detta gjorde vi X antal gånger. Kan säga att detta är en mycket effektiv apparat att använda om du vill jobba kort men intensivt.
Själv fick jag någon slags hat kärlek till AIRBIKEN idag så fast jag vet hur den suger musten ur mig så ser jag redan fram emot vårt nästa möte som troligtvis blir på Fredag…..
Då vi hade avsatt en timma till dagens träning så hann vi med intervaller även i Stakmaskinen samt jobbade vi med bålstyrka och avslutade i roddmaskinen. Jag gillar verkligen när jag kan träna utan stress och jag verkligen älskar att jag och kärleken kan och vill göra detta tillsammans.

Det är också väldigt roligt att se hur detta med träning smittar av sig på olika sätt. Tittar jag på mina barn så är båda mina grabbar fulla av glädje kring fysisk aktivitet, Kevin 24 år tränar numera ca 5 dagar i veckan och har på ett år byggt upp sig via styrketräning med ca 20 kg och Figaro tränar fotboll 4 dagar i veckan + matcher i stort sett varje helg.
Roligheter händer även i den slutna träningsgrupp på Facebook som jag startade för ca ett år sedan. Här kommunicerar jag med mina PT klienter och övriga som medverkar på mina Grupppass. I somras peppade vi varandra till att hålla i träningen under semestern samt så startade jag 1 dec en ”DECEMBER UTMANING” 100 knäböj/dag resten av året. 11 dagar har nu gått och NÄSTAN alla i gruppen kör dessa slaviskt varje dag…..
Jag är verkligen så imponerad över hur tjejerna genom sina små inlägg, videos mm pushar och stöttar varandra till att genomföra utmaningen.

Så VISST smittar träning!!!!
7C2167F3-1FFC-4403-85F8-B9744FFECC81 IMG_0994

GET THE SHIT DONE!!!!
VI hörs :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.