Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Jag är en Julbordsamatör!

Någon mer än mig som känner att tiden inte riktigt räcker till just nu?
OMG!!!! Två veckor kvar till jul och det är VÄLDIGT mycket som skall fixas innan dess…..Bloggen blir lite lidande som du säkert märkt men jag hoppas kunna komma ikapp lite under julen.
Kan meddela att det inte bara är jag som lyser med min frånvaro utan även mina julklappar, har inte handlat en enda ännu…..Fattar inte varför jag alltid är ute i sista sekunden, men tror att jag kanske inväntar den rätta julstämningen:). Det tillhör nämligen även mer regel än undantag att jag köper mina sista klappar på självaste julafton. Hur gör du ? Tips på en bättre framförhållning till nästa år sökes ?

I helgen åt jag årets första julbord och det var som alltid väldigt gott och gav mig faktiskt ett uns av Christmas feeling. Dock hade jag gjort tabben att tillsammans med min darling gått loss på Södertuna Slotts fantastiska afternoon Tea bara timmarna innan julbordet, så platsen i min mage var ytterst begränsad.
Blev alltså proppmätt redan efter sillen så jag kom aldrig till det varma:) Vi snackar en rejäl julbordsamatör….
Ha ha, Nåja! Jag får helt enkelt spara mig till julafton då det i min värld serveras det absolut bästa i julmat.

IMG_0932

Vi fick ett riktigt härligt dygn på slottet då vi checkade in tidigt på Lördagen för att hinna med allt trevligt som erbjöds och framför allt så hann vi njuta av vårt mysiga rum. Blev till och med ett glas bubbel och lite mysigt snack innan sängdax :)

D53BF26B-98CD-45A7-83CD-7CD93167444F

Helgen bjöd också på en underbar show med Tommy Körberg då han spelade ”LOLA”. En otroligt bra föreställning med både skratt, skön sång och ett djup.
Det var sista helgen som Tommy briljerade på Rival i Stockholm men vem vet, då föreställningen fått otroligt fina recentioner så kommer den kanske tillbaka.

IMG_0855 IMG_0851

Kvällen till ära så firade vi Darlingens(längst till höger) bästa vän Gunnar(som sitter bredvid mig) tidigare 60 års firande. Han fick då föreställningen LOLA i present och äntligen fick vi alltså möjlighet att gå hela gänget. Till Gunnars glädje fanns ytterligare en idol på plats och det var självaste Lisa Nilsson.
Gissa om killarna lyckades charma henne ?

IMG_0870

SÅKLART:)
IMG_2870

En lyckad kväll och en lyckad helg blev det :)
Som avslutades med mysigt 2 a adventsfika i Gamla Stan….

1178F42F-EB4A-434C-83F0-14B1D4F64E39

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.