Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Vem är jag ?

11653CE9-3057-4598-BFEF-7D41797F4BB9TBT till mitt första år som Tanja Elleonore Bebeniss född i Eutin och boendes i Malente i Väst Tyskland. Vi har alla ett ursprung som med hjälp av våra social möjligheter format oss till de individer vi är. Livet har verkligen inte varit enkelt och redan i ung ålder stod jag på egna ben. Livet har lärt mig massor både på gott och ont. Men istället för att negativt titta i backspegeln så ser jag lärdom och möjligheter och konstaterar att det skall idag allvarliga saker till för att skaka om min värld. Jag håller mig långt ifrån sådant som tar mer än det ger och jag har med åren funnit lugnet & tryggheten i mig själv. Detta gör att jag idag vågar älska och bli älskad❤️

2 reaktioner på ”Vem är jag ?

 1. Hej!
  Läser din blogg frekvent men usel på att kommentera, sorry!
  Blir så glad när du skriver om din kärlek till din ”kärlek”, man blir varm! (och snygg är han *ler*)
  Själv är jag galen i min man efter 15 år! Vi hoppas glöden, glädjen och kärleken kommer leva kvar, det blir ju vad man gör det till.
  Tack för din trevliga blogg!
  Hälsn. från läsare i Gbg, dvs Sveriges framsida ; )

  1. Tack för din fina kommentarer Ulrika och vad roligt att höra att din kärleken är stark. Glad att du följer mig från Sveriges framsida:) Hör den sköna dialekten….
   Ha en fin jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.