Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

En försvunnen flicka!

Har svårt att skriva om något annat just nu då det enda som kretsar i mina tankar är flickan Wilma. Jag har gjort massor av roliga saker både under helgen och under veckan men känner att dessa är sekundära då jag slaviskt  följer de senaste nyheterna. Uddevalla och Ljungskile där sökandet efter Wilma 17 år är i full gång är dessutom mina gamla hemtrakter. Jag tänker såklart på henne och hoppas att ett mirakel sker och att hon dyker upp, hel och oskadd( även om chansen för detta är mycket minimal ). Jag tänker på hennes stackars föräldrar, nära o kära och deras enorma och obeskrivliga oro. Deras älskade flicka är borta! Finns inget värre att uppleva än just detta och jag ber verkligen till gud ( utan att jag är speciellt religös) att aldrig behöva få uppleva något liknande. Jag undrar också vem som i hela friden kan göra något så brutalt? En ung kille sitter häktad, är det han? Är det någon annan ? Vad har hänt? Frågorna hopar sig och vem jag än möter idag så är Wilma ett djupt samtalsämne. Må polisen och alla 100 frivilliga sökare leta vidare och må flickan dyka upp levande.

❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.