Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Med bultsax & Bågfil tog vi farväl!

Hatar att ta farväl och i detta fallet är det inget undantag även om det bara är en plats. Jag älskar nämligen denna plats och bara att få vara här gör mig lugn. Jag pratar om vårt underbara lantställe som vi förövrigt haft i exakt ett år nu. Ett händelserikt år där vi hunnit med att göra massor. Att ha ett lantställe är såklart ett evighetsprojekt där vi aldrig kommer att bli helt klara men vi har ändå gjort det som var prio ett för oss och som satt våran prägel på vårt älskade ” Lyckan”. I helgen var vi ute för sista gången detta året och det var faktiskt med lite drama som vi kom ut till slut.
Hade vi fått välja så hade vi nog valt en helg med sol istället för regn och rusk, men men nu var det bara att bita ihop och bege sig mot ön.
Vi laddade upp med mat och div vinterförvaringsprylar och cruisade under Lördagen ut mot Håtö som området heter där vi har våran båt. Vi kom dessvärre lite sent från stan och då det blir mörkt redan kl 16 så blev det lite brådis att hinna ut. Men som det goda team jag och Lasse är så snabbade vi på med det som behövde göras längs vägen. Vi körde langen går ombord med alla prylar och såg framemot att tuffa ut mot ön och tända brasan då det var blött och kallt.
Bara en detalj kvar! Att lossa låset på kedjan som säkrade båten i bryggan. Åh NEJ!!! Låset hade ärgat ihop och gick inte att få upp!!! What the F…k!!! Vad gör vi nu?
Lasse gjorde ett sista starkt försök som slutade med att nyckel gick av I låset, åh nej!!!
Den där mysiga brasan kändes plötsligt väldigt långt borta!!! Vi insåg att vi var tvugna att åka tillbaka till Norrtälje och det var snabba ryck som gällde, Vi hade en Timma på oss innan mörkret skulle falla.
Sagt och  gjort vi körde till Biltema och köpte den största bultsaxen dom hade och en bågfil. Kassörskan tittade lite märkligt på oss, vilket inte var så konstigt. Hon undrade nog vad vi skulle hitta på denna Lördagskväll….:)

1FCF8849-94B8-4E6F-BC20-FA538C6D2593

Bultsaxen blev våran räddning och strax innan kl 16 så hade vi äntligen landat på ön( Bill & Bulls gamla inbrottstakter satt tydligen i…. :) HaHa…. ) Väl framme blev det både brasa och brakmiddag…F74CB9C2-FCB5-4B4A-BA19-C1174FBFB213 6BEA7844-9650-479E-AD4A-14E78EF9C3EE AE1173B6-B16D-4D77-A096-52030C4E1949 A1157688-924E-467B-A1CD-81910293CD67Vad sägs om Ramslöksgratinerade Havskräftor ? Så galet gott!!!!
Söndagen blev städdag i ösregnet på tomten , bord och annats skulle ställas på vinterförvaring och det sista vi gjorde var att köra båten till varvet för vintervila.
39530E8D-E37A-4EE6-80F6-C9C4F35AFC9F

416EA4BD-5A03-4981-9D81-5C2A9F4A5CA3
Hejdå lilla landet! Vi ses till våren….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.